Social

Iliescu il injura pe Vanghelie la inteligenta

Ion Iliescu despre Marian Vanghelie : „prost“. Vanghelie despre Iliescu: „sforar“.

Ion Iliescu si Marian Vanghelie au avut din nou un schimb de replici dure , prin intermediul presei. Ieri, in timpul sedintei Biroului Permanent al partidului, presedintele PSD Bucuresti a iesit in fata ziaristilor pentru a-si sustine cauza, respectiv dorinta lui de a candida la Primaria Capitalei, in conditiile in care o parte a liderilor nu sint de acord cu acest lucru.

Vanghelie l-a acuzat in acest sens pe Iliescu, principalul sau adversar. „Nu acceptam sa se faca jocuri de culise nici de Ion Iliescu, nici de alte persoane din partid si sa se dea la impuse, ci vocea majoritatii din acest partid, si de principiu ma bat sa nu se mai intimple aceste lucruri nici la mine in organizatie, nici in alta parte“, a spus Marian Vanghelie, referindu-se la faptul ca presedintele de onoare al PSD sustine ideea candidaturii lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.

Ion Iliescu, intaritat de ziaristi, a declarat, dupa sedinta liderilor PSD, ca „nu comenteaza prostia“, ca replica la acuzatiile aduse de Vanghelie in legatura cu „jocurile de culise“ pe care le face in favoarea lui Sorin Oprescu.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea