Social

#mircea geoana #alegeri prezidentiale #psd #pnl #ion iliescu #crin-antonescu

Iliescu ii face cu ochiul lui Crin Antonescu

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are numai cuvinte de lauda pentru Crin Antonescu . El a lovit in Mircea Geoana spunand ca noul presedintele liberal ar fi candidatul ideal la alegererile prezidentiale pentru social-democrati.

Pentru Iliescu, singurul handicap al lui Antonescu la prezidentiale este partidul pe care il reprezinta. Entuziasmul fostului presedinte pentru Antonescu l-a facut sa spuna ca l-ar dori in PSD.

"E inteligent, are un discurs agreabil si e un om decent si fara apetenta in imbogatirea personala. Pe Crin Antonescu mi l-as fi dorit in PSD, pentru ca eu il vad mai aproape de social-democratie" a spus Ion Iliescu pentru Gandul.

Iliescu vede in Crin Antonescu o alternativa la Traian Basescu. Seniorul PSD a pus la indoiala chiar capacitatea lui Geoana de a castiga alegerile daca va candida impotriva presedintelui. "E greu de spus acum daca va fi mai puternic decat Geoana in lupta cu actualul presedinte. Are multe calitati, dar are si un mare handicap: este conectat si dependent de Partidul National Liberal , care are problemele sale. Inca o data va spun, mi l-as fi dorit in PSD", a adaugat social-democratul.

Mircea Geoana nu se simte amenintat de noul presedinte al PNL. "Candidatura domniei sale mi-e indiferenta " a spus el la Realitatea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea