Social

Iliescu i-a tras teapa candidatului Diaconescu

Ion Iliescu i-a dat intalnire candidatului Cristi la ceasul de la Moghioros, dar l-a lasat cu ochii in soare. A plecat sa faca campanie , fara sa anunte, la Rosiorii de Vede.

Ieri-dimineata, in Piata Moghioros, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu , ar fi trebuit sa desfasoare o actiune de campanie electorala impreuna cu presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu . Actiunea fusese programata inca de la inceputul saptamanii trecute, chiar la initiativa lui Ion Iliescu .

Acesta, acuzat ca ii face campanie fatisa lui Sorin Oprescu, boicotand implicit campania candidatului oficial al PSD, i-a propus lui Diaconescu sa il insoteasca prin Bucuresti, pentru a-l ajuta sa adune ceva intentii de vot profitand de popularitatea sa in randul alegatorilor de varsta a treia. Ion Iliescu i-a propus lui Cristian Diaconescu chiar mai mult decat atat, si anume „sa-si coordoneze programele“ si mesajele, pentru o colaborare mai eficienta.

Diaconescu s-a bazat pe promisiunile lui Iliescu si chiar a inceput sa spere intr-un ajutor, chiar si intarziat, al PSD in campanie, cand i s-a organizat o intalnire cu presedintele de onoare, vineri seara, la Politehnica. Insa si-a pus mainile in cap in momentul in care a vazut ca intalnirea avea loc in fata a 50 de oameni si ca Iliescu a vorbit 80 de minute fara a-i pronunta numele si fara a indemna pe cineva sa-l voteze.

Iar ieri de dimineata, cu o ora inaintea intalnirii programate in Piata Moghioros, candidatul PSD a fost anuntat ca Ion Iliescu a plecat din Bucuresti si contramandeaza vizita electorala in sectorul 6. „Am fost anuntat ca domnul Iliescu a plecat la Rosiorii de Vede si nu mai vine, asa ca am renuntat la vizita in piata si am programat una in Herastrau cat am putut de repede“, a declarat pentru Cotidianul Cristian Diaconescu. Acesta a spus ca in locul lui Iliescu, de la partid a fost trimis sa-l insoteasca prin Bucuresti secretarul general al PSD, Titus Corlatean.

Ion Iliescu sustine in schimb ca „el nu a stiut asa“, respectiv ca la ora 11.00 avea intalnire la Moghioros cu Cristian Diaconescu. „Eu nu am stiut asa. Nu stiu de unde a iesit asta ca trebuia sa merg la Moghioros cu Diaconescu“, a declarat pentru Cotidianul presedintele de onoare al PSD. Ion Iliescu a spus ca este probabil vorba despre „o discordanta de comunicare“ intre staffurile de campanie ale partidului, precizand ca el are un program de campanie personal si ca se afla in judetul Teleorman.

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea