Social

#ilie sarbu #psd #ion iliescu #complot #mandat negociere

Ilie Sarbu: Am avut mandat de la partid

Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat sambata ca reactie la un comentariu pe blogul lui Ion Iliescu, ca nu a complotat pentru o alianta cu PD-L, ci ca a negociat cu mandat de la partid pe o perioada de doua luni, nu doi ani.

"Ma deranjeaza termenul de complot pe care il foloseste dl. Iliescu. Eu nu am complotat pentru o alianta cu PD-L, ci am avut mandat de la partid sa discut cu dl. presedinte Traian Basescu si cu unii membri din PD-L. Il informez pe dl. Iliescu prin intermediul presei, asa cum m-a abordat si dansul pe blog, ca am avut mandat de la partid sa negociez formarea unei aliante cu PD-L, unica solutie care putea sa rezolve problemele Romaniei, cu o majoritate confortabila si cu un guvern competent, care va dovedi ca functioneaza, desi au aparut unele discutii despre numiri ", a precizat, pentru NewsIn, ministrul Agriculturii.

"Niciunul din cei care au votat impotriva nu mai e cazul sa vina acum sa ne dea sfaturi din simplul motiv ca votul lor nu a fost aprobat de partid. Eu in niciun caz nu am complotat", a conchis Sarbu. El a explicat ca afirmatiile sale cuprinse intr-un interviu pentru "Cotidianul" au fost gresit interpretate, in sensul ca el a vorbit de negocieri cu PD-L ce tin de doua luni, si nu de doi ani, asa cum a consemnat reporterul.

"Eu sunt presedinte al Senatului de doua luni. Singura mentiune a intervalului de doi ani este cea legata de motiunea de cenzura a PSD, deci negocierile nu dateaza de atunci", a mai aratat el. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, scrie pe blogul sau ca Sarbu ar trebui sa dea explicatii la partid atunci cand a vorbit in ziarul "Cotidianul" ca ar fi lucrat de doi ani impreuna cu Traian Basescu la alianta PSD-PD-L.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea