Social

#ilie iordache #dinamo #pandurii targu jiu

Ilie Iordache nu vrea la Dinamo

Mijlocasul Ilie Iordache nu vrea sa se transfere la Dinamo, desi gruparea din Stefan cel Mare s-a inteles cu Pandurii Targu Jiu in ceea ce priveste transferul sau.

"La Dinamo e puscarie", spunea Ilie Iordache in aceasta vara, parere pe care se pare ca nu si-a schimbat-o.

"Nu plec de la Pandurii si nu am treaba cu intelegerea dintre Marin Condescu si Cristian Borcea. Eu sunt jucatorul echipei Pandurii si aici vreau sa raman. Nu ma intereseaza oferta de la Dinamo, iar ca variante am oferte de la alte echipe din Liga I si din strainatate. Am depus memoriu sa recuperez niste bani care mi s-au promis in momentul in care am ajuns la Targu Jiu", a declarat Ilie Iordache pentru NewsIn.

Ilie Iordache (23 de ani) a apartinut pana in vara anului trecut de Dinamo, atunci cand a fost vandut la Pandurii, dupa ce timp de doua sezoane a evoluat sub forma de imprumut la gruparea gorjeana. De serviciile lui Ilie Iordache mai sunt interesate gruparile Rapid Bucuresti , FC Vaslui si Universitatea Craiova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea