Social

# sarbatori ikea # prezentare ikea # magazin prezentare #sarbatori #ikea

Ikea se muta de sarbatori in centrul Capitalei!

Veste buna de sarbatori pentru iubitorii mobilierului si decoratiunilor de la Ikea. Incepand cu 21 decembrie, magazinul isi va deschide o "filiala" chiar in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei. Acesta va fi deschis temporar si va gazdui ateliere cu tematica de sarbatori. 

IKEA propune iarna aceasta o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului și deschide un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru acasă și atmosfera de sărbătoare. IKEA POPAS URBAN aduce idei pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă, pe Calea Victoriei nr. 46, între 21 decembrie 2016 și 29 ianuarie 2017. 

„Motto-ul Catalogului IKEA 2017 „Pentru oameni, nu consumatori” ne-a inspirat să aducem tot ceea ce ne reprezintă mai aproape de cât mai mulți oameni. Ne place să-i surprindem cu idei pline de energie pentru toate momentele importante din viața lor de zi cu zi acasă. Pentru asta a fost creat IKEA® POPAS URBAN: ca să oferim experiență de relaxare pentru zilele de iarnă, un loc de întâlnire, în care toată lumea e invitată să se oprească, să ia un loc și să exploreze soluțiile pentru diferite zone ale casei,” spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Spatiul nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. Pe langa diverse solutii de amenajare, vizitatorii vor avea la dispoziție:

  • Un loc de joacă pentru copii,
  • Acces permanent la internet wireless,
  • Filme în zona de relaxare,
  • Jocuri atât în zona pentru copii, cât și în alte spații,
  • Zonă pentru fotografii.

Unde și când?

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 12:30, IKEA® POPAS URBAN se deschide în atmosferă de sărbătoare, iar doritorii sunt invitați de la 19:30 să împodobească bradul de Crăciun. Spatiul va fi deschis între 21 decembrie și 31 ianuarie 2017 între orele 12:30 – 21:30 (cu excepția zilelor de 24 – 26 decembrie și 31 decembrie – 4 ianuarie 2017).

 In luna decembrie nu vor lipsi activitățile de sezon:

  • Joi, 22 decembrie, toți cei interesați sunt așteptați la un atelier pentru decorațiuni de Crăciun între 17:00 – 21:00.
  • Vineri, 23 decembrie, un atelier de împachetat cadouri îi va scoate pe spiriduși din încurcătură în intervalul 17:00 – 21:00.
  • Petrecerea de Revelion va fi mai simplu de organizat după ateliere de DIY Party de pe 27 și 30 decembrie, între 17:00 – 21:00.
  • Un atelier de aranjat o masă festivă care să impresioneze invitații va avea loc pe 28 decembrie în același interval.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro, iar incepând cu luna ianuarie, vizitatorii sunt invitați în fiecare săptămână la noi ateliere și momente speciale. Intrarea este gratuită.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea