Social

#construre apatamente #proiect imobiliar #ikea #romania

Ikea dezvolta cel mai mare proiect imobilar din Romania

Patronii Ikea vor sa se lanseze pe piata imobiliara din Romania. Si nu oricum ci cu un proiect imobiliar ce are in plan construirea de apartamente, vile si spatii pentru birouri.

Terenul pe care urmeaza a fi implementat proiectul a fost achizitionat de la un antreprenor roman, masoara 48 de hectare si se afla in nordul Bucurestiului.

Aici urmeaza a fi construite 10.000 de apartamente, case, vile dar si spatii pentru birouri.

"Pe terenul din sectorul 1 avem in vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidential. Dat fiind ca in perioada care urmeaza vom incepe sa lucram la planificarea urbana, este prematur sa ne pronuntam asupra mai multor detalii. Abordarea Vastint este bazata pe dezvoltarea de solutii pe termen lung, dorinta noastra fiind sa cream o comunitate intr-un proiect echilibrat, durabil si confortabil, bine integrat in zona", a declarat Cornelia Marcu, marketing manager in cadrul Vastint Romania, potrivit mediafax.ro.

In cadrul viitorului proiect grupul suedez are in plan o suprafata construita cumulata de un milion de metri patrati. Cu un pret mediu de piata de 1.000 de euro metrul patrat construit, Ikea va construi un proiect de peste un miliard de euro in sectorul 1 al Capitalei, adauga mediafax.ro.

Sursa foto: brandwatch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea