Social

#oferte promotionale #reduceri #reduceri paste

Iepurasul de Paste vine cu cele mai bune oferte promotionale! Afla si tu de ce reduceri poti beneficia!

Se apropie Pastele, iar micii si marii intreprinzatori se lupta in cele mai atragatoare oferte pentru a-ti castiga atentia! Afla ce reduceri si promotii ofera magazinele, bancile sau agentiile de turism in perioada sarbatorilor pascale si profita si tu de ofertele tentante!

Daca vrei sa le faci celor dragi o bucurie cu ocazia Pastelui sau pur si simplu sa te rasfeti pe tine cu ceva ce iti doresti, analizeaza oferta de discounturi prezenta pe piata in aceasta perioada si fa cele mai bune achizitii la cele mai mici preturi sau profita de cele mai bune servicii la preturi promotionale!

Afla care sunt cele mai tentante oferte de produse si servicii puse la bataie de catre retaileri si furnizori de servicii si profita de promotiile care raspund nevoilor tale!

Daca pe lista dorintelor tale este o vacanta de Paste sau de 1 mai, cei de la Cocktailholidays au cele mai bune oferte pentru aceasta perioada. Nici vacantele de vara nu sunt de neglijat, intrucat reducerile se intind pe intreg sezonul primavara-vara.

Parintii care vor sa le faca o bucurie celor mici pot capata de la Iepuras bilete la film pentru "Animatia RIO 2", de la Odeon Cineplex.

Produsele cosmetice sunt si ele la preturi promotionale, iar magazinele au dat frau liber imaginatiei si spiritului competitiv. Yves Rocher pune la bataie o gama larga de seturi de produse cosmetice la cele mai mici preturi, Sephora se bazeaza in continuare pe stimularea clientelor prin avantajele oferite posesoarelor de carduri ale magazinului, Bourjois atrage prin multitudinea de produse noi la preturi promotionale, iar magazinul de unghii false Nailshop ofera reduceri pentru mai mult de 60 de produse dedicate in principal aplicarii unghiilor tehnice cu gel sau acril, fara a neglija insa produsele de ingrijire pentru manichiura clasica.

Nici pasionatii de fotografie nu sunt uitati de catre retaileri. Magazinul F64 ofera cadou o imprimanta Foto Selphy la achizitionarea oricarui model de aparat foto Cannon DSLR, cu exceptia unui singur model. Mai multe detalii poti gasi chiar pe site-ul oficial al magazinului.

Tot din sfera tehnologiei, platforma de shopping online Evolio ofera reduceri  de pana la 15%, pana pe 22 aprilie,  la o gama larga de produse, de la tablete si smartphone-uri la laptopuri, componente pentru PC, e-book readere si stickuri de memorie. Oferta este variata si poate fi studiata prin navigarea site-ului Evolio.

In ceea ce priveste achizitionarea articolelor vestimentare, magazinul Kurtmann propune reduceri de preturi de peste 80%, in cadrul sectiunii site-ului denumite "Lichidare de stoc". De aici poti achizitiona haine pentru femei, barbati si copii la cele mai mici preturi. Produsele comercializate sunt specifice marilor outleturi si provin de la cele mai prestigioase firme. In plus, Kurtmann ofera transport gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 190 de lei.

Exista solutii si pentru cei care isi doresc ca Iepurasul de Paste sa le renoveze locuinta sau gradina. Rockstar Construct comercializeaza materiale de constructie de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

Cumparaturile pentru masa de Paste le poti face din lantul magazinelor Lidl, daca vrei sa intri in cursa pentru castigarea unei vacante in Malta. Concursul este adresat doar cumparatorilor care efectueaza plata cu ajutorul cardului VISA.

Nici marile magazine METRO nu se lasa mai prejos si ofera cea mai variata si completa gama de cadouri pentru Paste. Cosurile-cadou puse la dispozitie de acest magazin sunt adresate tuturor segmentelor de public, preturile lor variind de la low cost la cele specifice produselor de lux.

Dar ofertele de Paste nu se limiteaza la atat. Chiar si bancile si companiile de asigurari te invita sa profiti de promotiile de sarbatori. Astfel, Generali ofera o rovinieta cadou la incheierea unei asigurari Casco.

BCR are o oferta de nerefuzat pentru depozitele bancare deschise in unitatile BCR, in aceasta perioada: clientii bancii pot beneficia de o dobanda fixa de 3,75% pe an, daca isi deschid un depozit la termen de 3 luni in perioada 7-30 aprilie 2014.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea