Social

#acuzati de blat #ienei si lucescu #cornel dinu

Ienei si Lucescu: Cornel Dinu viseaza, n-am facut blaturi inainte de Revolutie

Doi din cei mai mari antrenori romani, Mircea Lucescu si Emerich Ienei , l-au taxat destul de dur pe Cornel Dinu pentru dezvaluirile pe care acesta le-a facut in cartea "Zambind din iarba".

"Procurorul" a dezvaluit ca, la un meci ASA Targu Mures - Dinamo, mai multi jucatori ai gazdelor, echipa antrenata de Dinu in acea perioada, au fost cumparati de conducerea alb-rosilor. "Nea Cornele, e pretul prea mare si mata, care esti la fel de amarat la bani ca noi, poate ne intelegi", i-a marturisit, cu o seara inainte de joc, Andrei Fanici lui Dinu. Dinamo s-a impus in acel meci cu scorul 2-0.

Mircea Lucescu a reactionat imediat, spunand ca, atat timp cat el a antrenat Dinamo, "cainii" su jucat numai pe teren si nu se pune problema de blaturi. "Cat eu am fost antrenor la Dinamo, ministrului Postelnicu i-a fost interzis sa se mai implice la echipa. Tot ce s-a castigat a fost doar prin fotbal, nu prin culise. Cine are capacitatea ii invata si pe jucatori cum se joaca fotbalul, cine nu, da vina pe altii. Cornel Dinu este orgolios, ca orice om nascut sub zodia Leului. Sufera cand nu e in prim-plan. Nu pot sa cred ca asa ceva s-a intamplat", a declarat ieri Lucescu pentru EvZ .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea