Social

Idila dintre Mutu si Kitty Cepraga, confirmata

Relatia atacantului de la Chelsea cu Kitty Cepraga , una dintre vedetele TV Romania 1, a tinut prima pagina a cotidianelor romanesti. in editia de ieri a "Curierului zilei", ziar care apare la Pitesti, orasul care l-a dat pe "Briliant", Adrian recunoaste ca traieste o poveste de iubire cu prezentatoarea de televiziune.

Intrebat daca se va casatori cu Kitty Cepraga, Adrian a declarat: "Asta chiar ca nu e adevarat, este doar o speculatie ", completand ca nu crede ca noua sa iubita ar fi declarat presei romane ca nunta va avea loc in cel mult o luna. Destul de discret, vedeta de la Chelsea a recunoscut pana la urma relatia sa cu Kitty. "Nu-mi cereti sa vorbesc despre asta, dar, fie, e adevarat ca intre noi e ceva", a dezvaluit "Briliantul".

Apoi, Adi a explicat ca inca nu a sosit momentul sa se aventureze intr-o noua relatie de durata care sa fie legalizata de ofiterul Starii Civile: "Abia am dat jos pirostriile si sa le pun din nou? Nu ma insor acum". Dar cine stie?! "Tanara, frumoasa si celebra in Romania" Asa o descria Mutu pe noua sa cucerire, frumoasa prezentatoare de la postul national de televiziune, Kitty Cepraga, atunci cand a fost intrebat, la Londra, daca mai este singur.

Idila lor a inceput in urma cu doua saptamani, cand vedeta lui Chelsea a invitat-o pe Kitty la Londra. Desi initial l-a refuzat, frumoasa prezentatoare de la TV Romania 1 a acceptat cu greu sa mearga in capitala Angliei, una dintre conditii fiind ca relatia cu Adrian sa nu "transpire".

Cum Londra nu e la capatul pamantului, speculatiile legate de povestea lor de dragoste au aparut imediat. Apropiatii sustin ca Adi si Kitty au petrecut zece zile fierbinti in apartamentul lui Mutu si ca fotbalistul i-ar fi aratat orasul de pe Tamisa dintr-o limuzina de lux inchiriata contra sumei de 1.000 de euro. Au urmat zile bune in care cei doi au refuzat sa confirme ori sa infirme aspecte ale relatiei lor amoroase.

Cei care au dat de inteles presei centrale ca intre ei "ar fi ceva" au fost parintii: Rodica (mama fotbalistului), respectiv Teofil Octavian Cepraga (tatal frumoasei prezentatoare).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea