Social

#idei de cadouri #cadouri de paste #cadouri #paste

Idei de cadouri de la iepuras

De sarbatori ne straduim sa facem ordine, sa avem mancare gustoasa pe masa, iar pentru copii dragi, sa avem cadouri frumoase. Iepurasul la Lester - magazin de jucarii online, va intampina cu reduceri la jucarii, pentru a va crea o bucurie in plus, iar decoratiunile de pasti sunt si ele oferte elegante pentru a crea magia sarbatorilor pascale.

Cadourile pot fi adevarate surprize, pentru a sublinia faptul, ca ocaziile speciale, cum este si Pastele la crestini, trebuie sa aiba momente de neuitat.

Copii dintr-un obicei pascal mai nou, primesc cadouri. Ar fi indicat, ca ei sa primeasca niste cadouri speciale, intelepte, cum ar fi jucariile educative din lemn, care pe langa faptul, ca au o valoare de dezvoltare ridicata, sunt si estetice si exigent finisate. Diferitele categorii, cum ar fi puzzle-urile de grade de dificultate adaptate mai multor varste, jucariile de indemanare, jucariile logice si cele de societate au roluri importante de dezvoltare, pas cu pas. Dezvolta atentia, gandirea, memoria vizuala si indemanarea copiilor dar si increderea in sine, prin faptul ca transmit copiilor, ca sunt capabili sa duca la bun sfarsit un anumit lucru.

Jucariile de construit din lemn, sunt si ele importante pentru dezvoltarea creativitatii si indemanarii copiilor, care in jurul varstei de 4-7 ani, perioada jocurilor de constructii, se pot juca ore in sir cu un set elegant de constructii din lemn fie el colorat sau de culoarea naturala a lemnului, ori ornat cu diferite modele.

Odata sosita vremea buna pentru jocurile care se desfasoara in aer liber, jucariile de exterior capata si ele importanta deosebita. Un leagan adus de iepurasul de Paste, un catarator sau o roaba, ori o masina de lemn pe care se poate urca micul sofer, sa-l conduca, ar evoca mereu sarbatoarea sfanta, cu ocazia careia a primit copilul jucaria respectiva.

Sa nu uitam nici de jucariile logice din lemn, care pot incanta pe oricine, indiferent de varsta.

Iepurasul la Lester isi va umple cosul cu multe-multe jucarii, si bineinteles cu decoratiuni din lemn cu oua, cu iepurasi si gainuse simple, estetice. Evenimentul merita sa-i oferiti atentia cuvenita!

Daca comanda dumneavoastra depaseste 139 lei, livrarea produselor se va face gratuit prin curierat rapid.

Introduceti in cosul de cumparaturi in spatiul ”CUPON” codul PASTE, si veti beneficia automat de reduceri de 10% la toata gama de produse care nu sunt deja in oferta cu reducere in zilele de 27, 28, 29 aprilie 2016!

Va dorim Paste fericit!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea