Social

# dezvoltare site web # site web #design

Idei creative de design pentru site-ul tau web

Design-ul site-ului este foarte important. Site-ul este imaginea afacerii tale, iar designul sau joaca un rol cheie in modul in care vizitatorii experimenteaza site-ul. Incorporand idei de design inteligente si creative, ai ocazia de a iesi in evidenta si de a oferi o experienta unica si pozitiva vizitatorilor tai. Agentia de web design HyperWEB iti propune cateva idei creative de design de site-uri web care te pot ajuta sa-ti faci o imagine despre noul tau site:

 

Dezvolta un site interactiv

 Cu siguranta nu doresti ca o vizita pe site-ul companiei tale sa fie o experienta pasiva pentru utilizator. Doresti ca vizitatorii sa fie implicati si atrasi de informatiile prezente pe site-ul tau. O modalitate prin care te poti asigura ca vizitatorii vor interactiona destul de mult cu site-ul afacerii tale, este implementarea de elemente interactive in design. Un site interactiv ar trebui sa ofere vizitatorului o experienta placuta pe pagina si sa-l determine sa intre pe mai multe elemente prezente pe site.

Foloseste-te de animatii

Desi este putin mai dificil (si mai costisitor) de realizat, animatia poate fi un alt mod prin care poti crea o experienta memorabila pe site pentru orice vizitator. Adaugarea de miscare la imaginile prezente pe pagini poate atrage privirile oamenilor si ii poate face mai interesati de ceea ce vad. Animatile adauga un plus experintei vizuale, contribuind in acelasi timp la atragerea atentiei asupra mesajelor pe care brandul doreste sa le transmita.

Utilizeaza ilustratii originale

Un site interactiv nu este obligatoriu pentru promovarea afacerii tale, dar te poate ajuta sa creezi o personalitate unica pentru marca ta. Colaborarea cu o agentie de web design si cu un designer grafic pentru a crea ilustratii originale pentru site-ul si continutul tau, te poate ajuta sa dezvolti o experienta vizuala unica pentru marca ta. Ilustratiile care au acelasi stil si schema de culori, vor lega vizual toate paginile diferite ale site-ului tau si vor spune vizitatorilor ceva despre personalitatea marcii tale, fara ca acestia sa fie constienti de mesajul ascuns sub forma de ilustratii din paginile tale.

Foloseste un font unic pentru texte

Majoritatea oamenilor, care nu sunt designeri web, nu petrec mult timp gandindu-se la font, dar acesta are totusi un efect asupra modului in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul. Alegerea unui font unic este un mod prin care poti adauga o personalitate distincta site-ului tau web si poti crea o experienta de design care sa fie originala.

Concentreaza-te pe continut

Daca lucrezi mult la crearea de continut de inalta calitate, atunci inseamna ca doresti ca oamenii sa il gaseasca. Una dintre modalitatile prin care iti poti face continutul mai vizibil, este sa construiesti site-ul in jurul acestuia. Site-urile web axate pe continut, numite uneori hub-uri de continut, sunt cele mai potrivite pentru companiile media care au un model de afaceri bazat pe continut sau pentru marcile care doresc sa acorde prioritate programelor lor de marketing de continut. In plus, un astfel de site va avea o ascensiune rapida in motoarele de cautare atunci cand se foloseste o strategie SEO buna.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea