Social

#idei cadouri Mos Nicolae #cadouri mos nicolae #mos nicolae

Idei cadouri Mos Nicolae pentru cei dragi tie! Pregateste-te din timp

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la Mos Nicolae. Fie ca ai copii pe care doresti sa-I surprinzi pacut cu cele mai atractive cadouri de Mos Nicolae, fie ca iti doresti sa cumperi un cadou dragut pentru partenerul de viata sau pentru alte persoane dragi tie, trebuie sa te pregatesti din timp.

 

Alegerea unor cadouri Mos Nicolae poate fi o adevarata provocare, mai ales cand vine vorba despre copii, cei care se bucura cel mai mult de aceasta ocazie. 

Cand vine Mos Nicolae?

Asteptarea lui Mos Nicolae este cea mai mare bucurie pentru copii care isi pregatesc din timp ghetutele pe care le aseaza apoi la fereastra sau in fata usii, curate si bine lustruite, pentru ca Mosul sa le umple cu cele mai dorite caduri.

Ghetutele sunt asezate de copii in seara de 5 noiembrie cu speranta ca Mos Nicolae le va umple cu cele mai frumoase daruri. Insa, potrivit traditiei, Mosul le va aduce copiilor care nu au fost cuminti o nuielusa, in locul cadourilor dorite.

In dimineata de 6 noiembrie copiii vor da fuga la ghetute pentru a vedea ce caouri le-a adus Mos Nicolae.

Desi in trecut Mosul aducea in special fructe si dulciuri, acum este mult mai darnic si le aduce copiilor si jucarii sau alte obiecte pe care si le doresc.

Idei de cadouri pentru copii

Daca nu stii ce sa-i cumperi copilului de Mos Nicolae, cel mai simplu este sa-l intrebi ce isi doreste sa primeasca. Poate face o scrisoare catre Mos Nicolae, asa cum face si catre Mos Craciun.

De cele mai multe ori, pe lista de cadouri Mos Nicolae copii se afla jucariile indragite de acestia. Cele mai populare sau cele mai amuzante, ori cele pe care le observa in jocurile de pe telefoane, precum Tom din jocul Talking Tom.

Din fericire, site-urile de reduceri iti ofera o multime de idei cadouri Mos Nicolae copii, la preturi pentru toate buzunarele, astfel incat orice copi sa se poata bucura de un mic cadou. Poti alege orice, de la seturi de markere pentru colorat, la jucarii, drone si pana la hoverboord-uri.

Bineinteles, in alegerea cadoului perfect pentru copii trebuie sa tii cont si de varsta acestora si sa cumperi jucarii destinate varstei lor. In cazul copiilor mici, jucariile precum Lego, sau alte jucarii dezmembrabile si cu parti mici, ori cu magneti, pot fi deosebit de periculoase.  

Idei cadouri pentru perosoanele dragi din viata ta

Daca esti in cautarea unui cadou de Mos Nicolae pentru persoana iubita, pentru sora, frate sau pentru o alta persoana draga din viata ta, posibilitatile sunt numeroase.

Desigur, poti cumpara ceva ce stii ca isi doreste, in acest fel vei surprinde placut persoana respectiva. In schimb, daca nu stii ce isi doreste ai mai multe optiuni la indemana:

  • Carti. Cartile sunt adevarate cadouri pentru suflet. Prin urmare daca persoana draga tie adora sa citeasca, sau este pasionata de un anumit domeniu, cumpara-I o carte sau mai multe. Iti garantam ca se va bucura la maxim.  
  • Cadouri haioase de Mos Nicolae. O alta optiune este sa alegi un cadou haios. Ceva simbolic, insa care sa-i aduca zambetul pe buze. Poate fi orice, de la o harta razuibila, si pana la tricoruri sau cani cu mesaje haioase.
  • Parfum si/sau cosmetice. Parfumul poate fi daruit oricarei perosane, indiferent ca este barbat sau femeie. In plus este un cadou apreciat ce stii cu siguranta ca va fi folosit. In schimb, pentru o femeie cosmeticele reprezinta cel mai frumos rasfat, prin urmare constituie si un cadou deosebit.
  • Pijamale cu tematica de Craciun. Mos Nicolae este perioada perfecta de a cumpara pijamale cu tematica de Craciun pentru intreaga familie sau pentru persoanele dragi. Astfel, in ziua dimineata de Craciun va puteti poza impreuna in pijamalele speciale, in timp de desfaceti darurile.

FOTO: digi24.ro, romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea