Social

#barbati #clasament #romani #barbati dotati

Iata care sunt cei mai "dotati" barbati si pe ce loc se claseaza romanii

Cotidianul "The Sun" a publicat un tabel in care a notat dimensiunile medii ale organelor sexuale masculine, realizand astfel un top al tarilor din intreaga lume dupa acest criteriu. Studiul a fost dat de curand publicitatii de catre Richard Lynn, de la Universitatea Ulster.

Potrivit cercetarii, cei mai dotati barbati sunt cei din Congo, al caror penis in erectie masoara 17,93 centimetri, urmati de cei din Ecuador (17,77 cm). Dintre europeni, cei care se pot lauda la acest capitol sunt, in special, georgienii (16 cm), belgienii (15,85 cm), bosniacii (15,67 cm), ungurii (15,61 cm) si bulgarii (15,02 cm).

Romanii, in schimb, nu pot spune ca stau tocmai bine. Statistica arata dimensiunea medie a penisului unui barbat de la noi din tara este de 12,73 centimetri. Si mai rau se situeaza in clasament chinezii, cu o medie de 10,89 centimetri, si indienii, cu doar 10,24 centimetri.

Iata lista completa:

Sursa foto: drwendywalsh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea