Social

#temperaturi scazute #conditii meteo #iarna #meteo #starea vremii #vremea

Iarna se intoarce! Weekendul aduce o racire extrema a vremii

Dupa ce au anuntat sosirea primaverii, meteorologii aduc vesti mai putin placute cu privire la vremea din acest weekend. Temperaturile vor scadea considerabil, iar ploile, dar si lapovita si ninsorile revin.

Chiar daca ne vom mai bucura de vremea insorita si temperaturi de pana la 17 grade Celsius pret de cateva zile, sfarsitul de saptamana vine cu o surpriza nu tocmai placuta.

In noaptea de sambata spre duminica, va incepe sa ploua pe arii extinse in sudul si vestul tarii, insa precipitatiile vor fi slabe cantitativ. Totusi, exista riscul ca ploile sa se transforme in lapovita si chiar in ninsoare in zonele montane. Tot la munte, s-ar putea semnala intensificari ale vantului.

In unele zone ale tarii, sustin meteorologii, temperaturile vor scadea chiar si cu 8 grade Celsius.

Exista totusi o veste buna. Potrivit reprezentantilor ANM, racirea vremii nu va dura mai mult de 24 de ore. Astfel, incepand de saptamana viitoare, ne putem bucura iar de o vreme frumoasa, cu temperaturi ridicate.

Sursa foto: bubblews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea