Social

Iarna s-a instalat in Maramures

Iarna s-a instalat de-a binelea in Maramures. In judetul Maramures ninge de mai bine de 24 de ore, fara incetare. Astfel ca mai multe camioane care au plecat nepregatite la drum au ramas blocate pe sosele.

Drumarii au intervenit cu doar trei utilaje , deoarece contractele cu firmele de deszapezire au expirat in urma cu doua saptamani. Pentru a veni in intampinarea soferilor si a ajuta circulatia politistii au amplasat mai multe filtre si ii intorc din drum pe soferii care nu au masinile echipate pentru circulatie pe timp de iarna.

Ieri autoritatile au anuntat ca cea mai afectata zona de zapada era Maramuresul, acolo unde se circula greu pe DN 18, in Pasul Gutai si Prislop. Nici cei care au trecut prin judetul Hunedoara nu au scapat de probleme din cauza zapezii, care se asezase intre Hateg si Petrosani. Situatia nu statea prea bine nici in Valea Jiului , acolo unde din cauza temperaturilor scazute, zapada asternuta pe sosea a inghetat .

Drumarii au actionat peste tot, dar, spun soferii, cu prea putine utilaje. Meteorologii anunta insa ca va mai ninge la noapte, iar in zilele urmatoare vremea se va incalzi.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea