Social

#zapada #trafic #circulatie #viscol #vizibilitate #tihuta #harghita #hunedoara #blocat

Iarna grea pe sosele

Circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale si judetene din Bistrita -Nasaud, in special din zona de munte a judetului, unde stratul de zapada masoara aproape o jumatate de metru.

Chiar daca s-a putut trece, in noaptea de duminica spre luni, prin pasul Tihuta , pe DN 17, s-a circulat destul de greu, din cauza cauza viscolului, in anumite momente vizibilitatea intre kilometri 108 si 116 fiind zero, relateaza NewsIn.

15 utilaje de deszapezire au patrulat toata noaptea in Pasul Tihuta, aruncand pe sosea peste doua sute de tone de antiderapant. In conditii de iarna se mai circula pe DN 17 C, drumul care leaga Bistrita-Nasaud de Maramures, unde, de asemenea, a nins abundent, stratul de zapada depasind 25 de centimetri in localitatea Romuli.

De conditii grele de drum au parte, in continuare, si soferii care traverseaza DN 17 D, de la Sangeorz-Bai la Valea Mare, unde zapada masoara peste 40 de centimetri. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea