Social

#stranieri #romani #fotbalisti

Ianu si Jula, cei mai buni "stranieri" ai Romaniei

Cristi Ianu si Emil Jula sunt cei mai in forma fotbalisti romani ce activeaza in campionatele din strainatate, cei doi marcand constant pentru formatiile la care evolueaza.

Cu Mutu suspendat pana in octombrie si Chivu abia revenit pe gazon dupa o accidentare teribila la cap, topul jucatorilor romani ce activeaza peste hotare este condus de doi sportivi ale caror nume nu spun mai nimic microbistilor, Ianu si Jula.

Cristi Ianu este de departe golgheterul "stranierilor", el marcand nu mai putin de 17 goluri in cele 32 de partide disputate in acest sezon in tricoul elvetienilor de la FC Lucerna. Pe langa reusitele pe banda rulanta, atacantul nascut in Timisoara este si un excelent pasator, el contribuind decisiv la alte 8 goluri ale colegilor sai.

Pe pozitia secunda in clasamentul romanilor din strainatate se afla fostul jucator al Otelului, Emil Jula. El a inscris 11 goluri pentru Energie Cottbus , in liga secunda din Germania, avand totodata 12 pase decisive.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea