Social

#marian iancu #fotbal #frf #amenda #fifa #fc timisoara #arbitraj

Iancu: Sunt sanse infime sa mai primeasca Timisoara punctele

Marian Iancu , patronul FC Timisoara, a marturisit ca nu mai crede in sansele echipei lui de a recupera punctele de la TAS . Dezamagit de regulament, Iancu il pastreaza pe Valentin Velcea ca antrenor principal si in sezonul urmator.

Patronul clubului de pe Bega a explicat ca amenintarile lui la adresa FRF au fost motivate de sansa de a obtine inapoi punctele.

"Chiar daca am ajuns sa am doar 0,1% sanse sa primesc punctele inapoi pentru ca atata am putut sa fac si am ajuns in situatia in care nu depind neaparat numai de mine, trebuie sa fac absolut tot ce imi sta in capul meu, sa inventez, sa fac orice, pentru ca sunt conducatorul acestui club si nu pot sa stau sa ma uit pe pereti. Asta a fost solutia mea sa protejez acel 0,1%. Eu stiu de ce am facut acest deranj", a spus Iancu, citat de Adevarul.

Iancu sustine ca echipa lui ar putea termina campionatul chiar pe locul 4 , daca cele sase puncte nu ii sunt returnate . Decizia TAS va fi anuntata in ziua de 11 iunie , dupa ultima etapa din Liga I.

FC Timisoara se afla acum pe locul 3, cu 61 de puncte, la distanta de doua in fata CFR Cluj. Daca vor pierde meciul cu FC Brasov, iar CFR Cluj castiga la Medias, timisorenii vor ajunge pe locul 4 in clasament.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea