Social

#ie patrimoniu UNESCO #Madalina Ghenea ie #ie

Ia romaneasca, uniforma mondiala

Kate Moss, Halle Berry, Adele, Anne Hathaway, Emma Stone sunt cateva dintre vedetele internationale care au fost cucerite de ia autohtona. Parlamentarii vor insa ca ia sa fie cunoscuta de fiecare locuitor al globului.

Recent, ia taditionala a fost vedeta la Cannes. Madalina Ghenea a imbracat-o cu mandrie in cadrul Festivalului International de Film, cu ocazia premierei lungmetrajului "La giovinezza/ Youth", de Paolo Sorrentino. 


Alesii din Comisia UNESCO lucreaza in prezent la declararea acesteia ca patrimoniu cultural mondial, scrie libertatea.ro.  


“Acum lucrez impreuna cu mai multi colegi la declararea iei ca patrimoniu cultural al UNESCO, intrucat acest obiect este unic in lume. Numai noi, romanii, avem asa ceva. Este normal sa ne protejam bunul national si sa-l declaram bun mondial”, ne-a spus senatorul UNPR Constantin Popa, initiatorul demersului.

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea