Social

#copil #foc #incendiu #joaca

I-a dat foc in joaca

Un adolescent de 15 ani i-a dat foc unui baiat de 13 ani dupa ce a turnat lichid inflamabil pe el. Agresosul nu este la primerea abatere.

Incidentul a avut loc in comuna Dobrostea din judetul Arges . Victima a suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe gat, dupa ce adolescentul i-a dat pur si simplu foc cu o bricheta .

"Din primele cercetari a rezultat ca, in joaca, baiatul de 15 ani a varsat un produs petrolier inflamabil pe corpul celuilalt minor, apoi a aruncat o bricheta aprinsa. Victima a suferit arsuri de gradele 1 si 2 in zona cervicala si a umerilor, fiind transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arges, inspectorul Robert Radu, citat de Adevarul.

Adolescentul de 15 ani a mai fost cercetat de politie pentru furt si talharie, dar nu a fost condamnat pentru ca faptele au avut loc inainte sa implineasca 14 ani. El a fugit de la locul incidentului si este dat in urmarire generala in judetul Arges.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea