Social

#privatizare #ancheta #viorel hrebenciuc

Hrebenciuc vrea ancheta legata de privatizarea E.ON Gaz

vrea sa fie verificat modul in care s-au desfasurat investitiile la companiile inscrise in contractele de privatizare . Deputatul a declarat ca va propune Parlamentului "verificarea prevederilor privind obligatiile de investitii din contractul de privatizare cu E.ON Gaz.

Presedintele PSD Bacau a declarat ca aceasta procedura este necesara deoarece in judetul Bacau, precum si in alte zone ale tarii, exista numeroase probleme legate de faptul ca E.ON nu investeste in infrastructura de transport gaze sau energie electrica, fapt ce conduce la explozii de felul celei petrecute pe 21 decembrie, in municipiul Bacau".

"Dupa evenimentul, soldat cu ranirea a trei persoane si distrugerea de bunuri materiale, petrecut intr-un bloc Bacau ar trebui verificat automat cum si-au facut investitiile preconizate cei de la E.ON Gaz. Probleme sunt si cu E.ON Electrica. La mine in colegiu am reusit, dupa multa insistenta , sa-i determin sa schimbe transformatorul din comuna Dofteana, dar si la Targu Trotus sunt probleme. Retelele sunt foarte vechi, iar ei nu fac investitii", a declarat Viorel Hrebenciuc .

Viorel Hrebenciuc a mai declarat ca trebuie verificat si modul in care sunt realizate investitiile la companiile care au inscrise in contractele de privatizarea asemenea prevederi.

"Riscam sa ne confruntam nu numai cu probleme economice, dar si sociale si ce este si mai grav, cu tragedii umane", a mai declarat Viorel Hrebenciuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea