Social

#miron mitrea #viorel hrebenciuc #psd

Hrebenciuc: Mitrea se ascunde dupa fustele sotiei

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc , ii transmite, printr-un comunicat, senatorului Miron Mitrea , care il numise cu o zi inainte magar , ca este lamentabil sa te ascunzi dupa fustele sotiei si ca fostul secretar general este un proiect esuat in partid.

Dupa ce luni, Miron Mitrea afirmase intr-un interviu pentru "Gandul" ca Viorel Hrebenciuc este un "magar" pentru ca "s-a luat" de Manuela Mitrea, liderul deputatilor PSD ii transmite fostului secretar general ca este lamentabil ca se ascunde dupa fustele sotiei sale.

"Doresc pe aceasta cale sa-i transmit domnului Miron Mitrea ca o respect prea mult pe sotia sa, doamna Manuela Mitrea, pentru a-mi permite sa fac asemenea aprecieri la adresa dansei. Este lamentabil faptul ca domnul Miron Mitrea se ascunde dupa fustele distinsei sale sotii intr-o chestiune care nu are nici o legatura cu dansa", a declarat Hrebenciuc, pentru NewsIn.

Viorel Hrebenciuc recunoaste apoi, indirect, ca a incercat sa indeparteze efectele unui proiect pe care il numeste "Mitrea-Cotroceni".

"In schimb, cred ca are legatura cu esecul proiectului Mitrea - Cotroceni. La initierea acestui proiect nu am contribuit, dar la esecul lui, da", mai afirma Hrebenciuc. Mai mult, liderul deputatilor spune ca Mitrea este un proiect al PSD care a esuat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea