Social

#hranire caini #caini #amenzi # caini vagabonzi

Hranesti cainii vagabonzi? Vei plati amenda!

Cainii vagabonzi raman o problema atat pentru cetateni cat si pentru cei de la conducere. Primarii iau masuri drastice pentru a preveni inmultirea cainilor.

Astfel, cei care vor hrani animalele vor plati amenda de pana la 5000 de lei. Noile masuri sunt promise de Dan Paun, candidatul la Primaria din Braila. De asemenea, acesta doreste modificarea tuturor tomberoanelor din oras, astfel incat niciun animal sa nu poata ajunga la ele.

"Din punctul meu de vedere aruncarea de alimente pe domeniul public ar trebui asimilata cu aruncarea de substante toxice si amenda sa fie pe masura. Eu as amenda aruncarea alimentelor pe domeniul public cu cel putin 5.000 lei. Politia locala trebuie restructurata din radacini, legislatia e buna, ea trebuie doar aplicata pentru ca daca politia locala ar da 5 amenzi de genul asta, va garantez ca oamenii s-ar gandi de doua ori inainte de a risca sa incaseze o amenda de 5.000 lei", a declarat Dan Paun, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea