Social

#masina #gigi becali #andrei hrebenciuc

Hotul masinilor lui Andrei Hrebenciuc si Gigi Becali, condamnat la 18 ani de inchisoare

Unul dintre hotii masinii lui andrei hrebenciuc a fost condamnat la 18 de inchisoare. Stefan Margean, zis "Fanoiu", este cercetat si in cazul furtului masinii lui Gigi Becali.

Trei membri ai clanului condus de Sandu Geamanu au primit pedepse grele in dosarul furtului masinii lui Andrei Hrebenciuc , fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, potrivit Adevarul.ro. Cei trei fac parte din gruparea care este cercetata si pentru furtul masinii finantatorului Steaua, Gigi Becali.

Stefan Margean, zis "Fanoiu", (22 de ani) a fost condamnat la 18 ani de inchisoare cu executare, Paul Sorin Mihalache (23 de ani) a primit zece ani si trei luni de detentie, iar Marian Coman (21 de ani) a fost condamnat la patru ani.

Condamnarile date de Tribunalul Bucuresti pot fi contestate cu apel. Pedepsele au fost acordate de magistrati dupa condamnarea pentru furtul a sase masini de lux : BMW X6, Jaguar X Type,  BMW 630i, Audi A4, Mercedes E220 si BMW 325.

Masina lui Andrei Hrebenciuc, BMW 630i, a fost furata la 25 aprilie 2009 , dupa ce fiul deputatului PSD a parasit autovehicolul lasand cheile in contact .

Stefan Margean, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru furt de masini, este unul dintre hotii care ar fi fost sechestrati de Gigi Becali dupa disparitia Mercedesului sau, in luna ianuarie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea