Social

#hoti #cfr #cai ferate #circulatia trenurilor

Hotii au dat peste cap circulatia trenurilor pe ruta Bucuresti - Brasov

Circulatia trenurilor pe ruta Bucuresti - Brasov a fost perturbata in noaptea de duminica spre luni, din cauza hotilor care au furat componente de cale ferata intre statiile Brazi si Crivina.

Oana Branzan, purtatorul de cuvant al CFR, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca 14 trenuri au avut in total intarzieri de 450 de minute, respectiv aproximativ 30 de minute pe tren.

La fata locului s-au deplasat echipe de interventie care au efectuat lucrari pana luni dimineata. Circulatia a fost reluata in jurul orei 8.15. Oana Branzan a mai precizat ca in prezent circulatia feroviara intre Bucuresti si Brasov se desfasoara in conditii normale.

Cazuri similare au avut loc si in primavara acestui an. Trenurile care circulau pe relatiile Bucuresti - Constanta (si retur), Bucuresti - Brasov (si retur) si Bucuresti - Timisoara (si retur) au avut intarzieri cuprinse intre 20 si 60 de minute, din cauza furturilor de componente din sistemul de dirijare a traficului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea