Social

#bogdan hossu #administratia prezdentiala #buget 2009 #masuri anticriza

Hossu: Toate institutiile sa stranga cureaua!

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu , a declarat, luni, inainte de intalnirea de la Palatul Victoria cu premierul Emil Boc pe tema bugetului, ca sindicalistii asteapta ca toate sa isi reduca cheltuielile si ca masurile sa fie prevazute textual in bugetul pe acest an.

"Ne asteptam ca strangerea curelei sa se faca de catre toate institutiile statului , iar datele din buget nu reflecta deocamdata aceasta problema", a spus Hossu care nu a ezitat sa arate cu degetul institutiile la care se refera: "Administratia prezidentiala, Senatul, Camera Deputatilor, Curtea de justitie, care isi maresc atat cheltuielile per ansamblu nejustificat, cat si cheltuielile cu personalul si serviciile".

Totodata, liderul Cartel Alfa a mai spus ca sindicalistii vor sustine ca "toate masurile discutate in comisia anti-criza sa faca parte componenta din bugetul pe 2009, pentru ca altfel ordonantorii de credite, nefiind introduse textual, nu le vor respecta".

Pe de alta parte, Hossu a spus ca merge la discutiile de la Palatul Victoria ...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea