Social

#hosni mubarak

Hosni Mubarak, in coma?

hosni mubarak (82 de ani), fostul presedinte al Egiptului, se afla in coma intr-un spital din Germania, potrivit cotidianului israelian Haaretz, citat de antena3.ro.

Publicatia sustine ca Mubarak a inceput sa se simta rau, in urma cu cateva zile, el lesinand chiar de doua ori in timp ce isi inregistra discursul prin care anunta ca renunta la fotoliul de presedinte al Egiptului.

In cele din urma, informatia privind demisia lui Hosni Mubarak a fost facuta publica de vicepresedintele Omar Suleiman . Intre timp, Hosni Mubarak a parasit orasul Cairo si a plecat in statiunea Sharm el-Sheikh , unde ar fi intrat in coma. Medicii au decis in cele din urma sa-l transfere la o clinica particulara din Germania.

Informatia privind starea de sanatate a presedintelui a fost insa infirmata de cotidianul cotidianul Al-Gomhuria, care citeaza surse apropiate lui Mubarak. 

In 2010, Mubarak s-a a mai fost internat la un spital german pentru a i se extrage vezica biliara. Multe publicatii internationale sustin insa ca fostul lider egiptean ar avea cancer in faza avansata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea