Social

Horoscop pentru luna aprilie 2008

Horoscop pentru Berbec in aprilie 2008

 

Luna aceasta preiei fraiele pentru a conduce casa. Fii prudent de cate ori trebuie sa redactezi sau sa semnezi ceva. Evita indiscretiile.


Dragoste
Nativii tineri si cei care abia incep o relatie au o perioada mai buna decat cuplurile vechi. Acestea din urma au neintelegeri legate de bani, sau pur si simplu din cauza unor puncte de vedere foarte diferite.  Incearca sa vorbesti mai putin si sa-ti asculti mai mult partenerul de viata. Din fericire, a doua parte a lunii aduce momente de armonie in cuplu. Esti dispus sa faci toate eforturile necessare ca sa recastigi linistea si echilibrul in relatia ta.


Berbec aprilieProfesie

Exploatezi oportunitatile care apar in viata profesionala, mai ales ca ai cu adevarat chef de munca. Ignora provocarile si nu acorda nici un fel de importanta criticilor rautacioase. Este indicat ca odata ocupata o pozitie, sa faci tot posibilul pentru a o consolida, in loc de a incepe noi proiecte.


Sanatate

Se poate sa suferi de constipatie. Incearca sa bei cat mai multe lichide si sa ai grija ce mananci. Unii nativi ar trebui sa-si lucreze abdomenul, pentru a fi in forma. Iti face bine daca mergi la inot, sau daca te plimbi mult in aer liber. Poti sa stai si la soare, fara a face excese. Alimenteaza-te sanatos, mancand legume si luand vitamine. Te vei simti cel mai bine din punct de vedere fizic  atunci cand si moralul iti va fi ridicat.


Bani
Ti se propune cumpararea unor bunuri imobiliare sau a unor piese de colectie. Gandeste-te bine inainte si cere o a doua opinie. Ar putea sa te ajute in decizie. Esti preocupat de situatia ta financiara si faci tot posibilul sa castigi mai mult. Este important sa actionezi cu luciditate in privinta unor tranzactii. Daca este vorba de afaceri dubioase, sau daca ti se fac propuneri riscante, cel mai bine este sa eviti sa te implici.

Taur aprilieHoroscop pentru Taur in aprilie 2008


Unii membri ai familiei incearca sa-ti invadeze viata privata. Fa in asa fel incat toata lumea sa stie pana unde poate merge cu intrebarile si actiunile. Ai incredere in viitor si nu te enerva din orice. Luna aceasta iti poti consolida relatiile cu cei apropiati.


Dragoste
Cei care traiesc in cuplu intampina unele dificultati in mentinerea echilibrului in relatie. Taurii singuri stiu sa se foloseasca din plin de puterea lor de seductie. In a doua parte a lunii poti deveni mai tolerant fata de cei apropiati. Fa concesii si evita scenele de gelozie. Cu putin efort, vei contribui la crearea unui climat armonios in cuplu.


Profesie
Ai spirit intreprinzator , care te ajuta sa duci la bun sfarsit un contract sau o asociere. Ramai insa vigilent si verifica cu atentie toate documentele. In caz de nevoie, apeleaza la niste persoane competente. In a doua parte a lunii lucrezi la consolidarea pozitiei profesionale. Iti realizezi in sfarsit niste proiecte ambitioase si chiar s-ar putea sa te bucuri de o promovare.


Sanatate
Te bucuri de o sanatate satisfacatoare. Cei care au fost bolnavi se refac surprinzator de repede. Evita sau redu consumul de cafea si de tigari. Te vei simti mai linistit si mai cald, iar puterea ta de seductie va creste.  In plus, unele probleme nervoase se diminueaza.


Bani
Cu conditia sa calculezi bine riscurile implicate, vei reusi sa inchei afaceri avantajoase. Gustul pentru lux si confort incepe sa se faca tot mai mult simtit. Este indicat sa nu-ti satisfaci totusi toate poftele, daca bugetul nu ti-o permite. Spre sfarsitul lunii apar sanse bune de castig.

Gemeni aprilieHoroscop pentru Gemeni in aprilie 2008


In aceasta perioada ti-ar prinde bine sa ai umor si sa stii sa te distrezi. Reusesti chiar sa-i faci si pe cei din jur sa rada si sa se simta bine. Gemenii isi petrec timpul alaturi de persoanele pe care le apreciaza. Se poate sa fie nevoie sa rezolve probleme conjugale, in care sunt implicati copiii sau care au legatura cu afacerile.

Dragoste
Legatura cu persoana iubita se aprofundeaza si ai parte de clipe extrem de placute langa aceasta. Gemenii singuri aleg sa alerge dupa mai multi iepuri deodata, pentru ca nu-si doresc inca nimic stabil. In cazul unor dezacorduri in cuplu, actioneaza cu calm si vorbeste cu sinceritate in fata partenerului, pentru a gasi impreuna o solutie.


Profesie
La locul de munca actionezi prea grabit si din aceasta cauza pot aparea erori cu efecte grave in viitor. Ia lucrurile pe rand si fa-le calm. In ciuda faptului ca te plictisesti repede de obicei, de data aceasta dai dovada de perseverenta. In proiectele in care lucrezi esti original si creativ.


Sanatate
Starea ta de sanatate se datoreaza in mare parte felului in care stai cu moralul. Ai nevoie de somn si trebuie sa gasesti o modalitate de a te relaxa. Chiar si o activitate care ti se pare frivola are rostul ei, daca te face sa te detasezi un pic. In a doua parte a lunii devii mai rational, mai energic si lucrezi cu usurinta.


Bani
In privinta speculatiilor financiare, este indicat sa tii seama de sfaturile specialistilor. Chiar daca ai bani, tinzi sa-i risipesti pe tot felul de lucruri. Cuvantul cheie este cumpatarea.


Rac aprilieHoroscop pentru Rac in aprilie 2008

 

Ai tendinta de a a incerca sa-i conduci pe cei din jur, ceea ce duce la neintelegeri. Obtii cele mai bune rezultate cu un dialog constructiv. In aprilie s-ar putea sa fii nevoit sa-ti refaci scara de valori si de prioritati.

 

Dragoste
Te simti atras de o persoana careia ai vrea sa-i marturisesti ceea ce simti. Chiar daca ti-e teama de un esec, ia-ti inima in dinti si vorbeste cu ea. In cuplu fa in asa fel incat neplacerile exterioare sa nu-ti afecteze relatia.


Profesie
Situatia profesionala se imbunatateste. Se poate chiar sa-ti gasesti un post mai bun. Ai dificultati cu munca in echipa, mai ales ca s-ar putea sa dai peste niste colegi lipsiti de scrupule. Din fericire, daca stii sa cauti bine, vei gasi un colaborator de incredere. Unii nativi isi schimba orientarea profesionala, pentru a face ceea ce si-au dorit.

 

Sanatate
Cei care sufera de probleme hepatice incep sa se simta mai bine. Unii nativi trebuie sa urmeze tratamente pentru infectii ale organelor genitale. Un regim alimentar este indicat pentru Racii care obisnuiesc sa manance dezorganizat. Alege preparatele usoare si mananca la ore regulate.

 

Bani
Ai putea sa fii insarcinat cu o misiune importanta in activitatea ta profesionala. Aceasta iti va creste net veniturile. Este o luna benefica din punct de vedere financiar, pentru ca ai parte de castiguri serioase. Totul se va desfasura in favoarea ta daca stii sa-ti gestionezi bugetul si sa actionezi cu bun simt. 

Leu aprilieHoroscop pentru Leu in aprilie 2008


In familie trebuie sa rezolvi un conflict legat de bani. Poate fi vorba despre un partaj sau de niste datorii. Fii atent la ceea ce faci, caci totul poate sa duca la o procedura complicata. Iti lipseste in general obiectivitatea. Priveste lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ti-ai dori tu sa fie.

 

Dragoste
S-ar putea sa incepi o relatie cu cineva care pretinde ca nu vrea de la tine decat o  simpla prietenie. Esti suficient de talentat incat sa ajuti aceasta persoana sa-si recunoasca propriile sentimente. Daca insa nu vei fi interesat de relatie, evita discutiile stanjenitoare. In relatia de cuplu trebuie sa fii mai prudent si mai diplomat, daca vrei sa eviti o criza. Revendicarile si imprudentele pot duce la o ruptura definitiva.


Profesie
Leii care au o activitate legata de domeniul artistic sau care lucreaza in publicitate nu sunt favorizati. Relatiile cu strainatatea devin complicate, insa problemele nu sunt nici pe departe de nerezolvat. In a doua parte a lunii apar oportunitati la serviciu. Ambitia ta creste si esti in stare sa faci chiar si compromisuri ca sa avansezi in cariera. Esti plin de ispiratie, iar intuitia ta iti este cel mai bun aliat.

Sanatate
Dupa o perioada de oboseala sau dupa o boala, starea ta de sanatate se imbunatateste. Iti recapeti tonusul si vitalitatea. In a doua parte din aprilie imunitatea ta scade, ceea ce te face sa ai o stare de oboseala latenta si o rezistenta slabita. Din fericire, este un moment pasager.  

Bani
Nu astepta mult ca sa rezolvi problemele financiare. Cu cat gasesti mai repede o solutie, cu atat vei avea mai mult de castigat. In caz necesar, cere sfatul unui expert. Ti se propune o afacere care implica datorii. Daca analizezi cu atentie lucrurile, s-ar putea sa realizezi ca ti-ar aduce mai multe neplaceri decat avantaje.

Fecioara aprilieHoroscop pentru Fecioara in aprilie 2008


Iti doresti sa ai mai multe in viata. Pentru acest lucru trebuie sa muncesti din greu.  Sansa dublata de efortul facut poate sa te faca sa-ti atingi obiectivul, oricat de inalt este el. Nativii Fecioara care au copii trebuie sa-i supravegheze mai mult ca de obicei, mai ales in ceea ce priveste anturajul acestora.

 

Dragoste
Daca ai avut neplaceri in dragoste, in aprilie vei putea sa repari oalele sparte si sa-ti regasesti seninatatea. Daca este nevoie, vei fi gata sa o iei de la zero, pentru a pune bazele unei relatii mai trainice. Fecioarele care inca sunt singure au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea. Perioada este favorabila nativilor care se unesc legal sau care incep o noua relatie de dragoste . Angajamentele luate acum au mari sanse sa fie durabile.


Profesie
viata profesionala este dominata de unele crize in privinta asociatilor sau a partenerilor. Fecioarele care au o profesie liberala sau artistica sunt mai putin impactate de acest aspect neplacut. Este o perioada deloc usoara, in care trebuie sa faci fata concurentei, sa lupti pentru a te mentine pe pozitii. Iar acest lucru se intampla numai daca esti indraznet si rabdator si daca ai putere de munca.

 

Sanatate
Unii nativi au probleme cu grandele suprarenale, care duc la neplaceri, stari de oboseala si dificultati sexuale. Adopta o igiena stricta si evita excesele de orice fel. Redu consumul de carne si alege produse precum pestele, soia, ouale.

 

Bani
Nu apreciezi banul castigat usor, astfel incat esti tentat sa-l risipesti. Este important sa mentii un echilibru intre castiguri si cheltuieli. Numai banii castigati cu greu te vor face sa apreciezi cu adevarat roadele muncii tale.

Balanta aprilieHoroscop pentru Balanta in aprilie 2008

Luna aceasta este important sa fii atent la ceea ce spui. Cu toate ca in general nu-ti plac certurile, acum vei fi tentat sa faci imprudente si sa spui lucruri regretabile.

 

Dragoste

Aprilie iti rezerva cateva surprize placute din punct de vedere sentimental. Cei singuri au parte de intalniri interesante, in cursul carora vor intalni persoana mult visata. Este indicat totusi sa nu ajungi sa idealizezi partenerul de viata.

 

Profesie

La locul de munca analizezi lucrurile in profunzime si nu te inseli asupra situatiei. Obiectivele tale principale sunt prestigiul, recunoasterea sociala si onoarea. Nativii care au parte de succese rasunatoare risca sa-si piarda capul, iar de aici incep tot felul de neajunsuri. Fii modest si cu capul pe umeri.

 

Sanatate

Se poate sa intampini unele probleme legate de tractul urinar sau sa suporti consecinta unor toxine in organism. Daca este vorba despre ficat, consulta un medic si urmeaza un tratament. Un alt aspect al sanatatii consta din alergii ale sinusurilor si dificultati respiratorii.

 

Bani
Au loc tranzactii si operatii legate de o succesiune, o lichidare sau un faliment. Astrele te sfatuiesc sa-ti redublezi atentia in privinta angajamentelor de ordin comercial pe care ti le iei in aprilie.

Scorpion aprilieHoroscop pentru Scorpion in aprilie 2008

 

Discuta cu partenerul de viata despre o problema familiala fata de care aveti puncte de vedere opuse. Veti reusi sa gasiti impreuna o solutie. Unii nativi se ocupa in aprilie de infrumusetarea mediului in care traiesc, poate chiar isi redecoreaza locuinta.

 

Dragoste

In dragoste reactionezi intr-un mod lipsit de discernamant, ceea ce ar putea deveni daunator. Fii mai reticent si priveste situatia mai lucid. Esti extrem de sociabil si faci cuceriri in jurul tau. Iti convingi partenerul de viata sa adopte un stil de viata mai monden si mai putin dominat de rutina.

 

Profesie

Aprilie este o luna buna pentru elevi, studenti, scriitori si jurnalisti. Asimilezi usor informatia, ai o buna intuitie si o imaginatie bogata . Se disting in mediul profesional printr-o excelenta calitate a muncii lor. Pentru a-ti implini idealurile, trebuie sa fii mai cutezator si sa lupti impotriva timiditatii.

 

Sanatate

Esti intr-o stare fizica satisfacatoare si rezisti bine la stres. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de fortele tale, facand excese alimentare. Canalizeaza-ti energia si nu lasa exuberanta sa provoace incidente.

 

Bani

Te ocupi serios de finante. Cu indrazneala si in acelasi timp prudenta, reusesti sa inchei niste afaceri profitabile. Va fi nevoie sa te adaptezi la realitate, pentru a primi mai tarziu recompensele.


Sagetator aprilieHoroscop pentru Sagetator in aprilie 2008

 

Luna aprilie este un moment prielnic pentru a-ti pune ordine in viata, pe plan relational. Exista posibilitati de noi intalniri, mai ales ca obisnuiesti sa frecventezi medii diferite. Atata timp cat iti pastrezi curiozitatea pentru nou, sansele tale cresc.

 

Dragoste

Este probabil ca relatia cu partenerul de viata sa fie tot mai precara, din cauza unor discutii frecvente. Nu arunca amenintari legate de despartire sau divort, pentru ca s-ar putea concretiza. Unii nativi incep o idila secreta. Aceasta are sanse de reusita daca o vei pastra numai pentru tine, departe de ochii lumii, chiar si de ai prietenilor.

 

Profesie

Succesul ii vizeaza pe cei care lucreaza in domeniul artistic si stiintific. Pe plan profesional, sunt favorizati si nativii care lucreaza cu legea. Daca visezi de multa vreme sa-ti schimbi orientarea profesionala, acum este momentul ideal. Evita initiativele riscante, pentru a-ti putea consolida pozitia.

 

Sanatate

Evita excitantele precum ceaiul, cafeaua, alcoolul sau tutunul. Incearca sa mergi la culcare devreme, adoptand un program regulat. In a doua parte a lunii esti expus influentelor microbiene. Trebuie sa fii mai atent la alimentatie.

 

Bani

Te preocupa afacerile si mergi cu placere la cumparaturi, pentru tine sau pentru altii. Faci cadouri, iti reimprospatezi garderoba si colinzi magazinele. Atata timp cat nu te indatorezi, totul se va desfasura normal. Spre sfarsitul lunii aprilie ai sansa de a-ti consolida situatia financiara.

 

 

Capricorn aprilieHoroscop pentru Capricorn in aprilie 2008

 

Relatia cu parintii sau cu socrii functioneaza destul de prost. Este important sa te abtii de la a pune paie pe foc. Fa cateva concesii, ca sa poti pastra un dialog. Acorda o importanta sporita prietenilor si relatiilor, facand in jurul tau un grup cu interese asemanatoare.

 

Dragoste

Daca iti cauti sufletul-pereche, il vei gasi intr-un loc unde nici nu te astepti. Este extrem de important sa fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau, caci poate fi vorba despre o chestiune de cateva secunde. Daca nu-ti intinzi antenele, sansa iti va scapa. Unii nativi fac promisiuni partenerului de viata, de care mai tarziu nu se tin. Nu te lasa prada clipelor de euforie ca sa-i promiti luna de pe cer. Poate tu vei uita, dar el va fi foarte afectat.

 

Profesie

Ai noroc in privinta initiativelor. Nu-ti lipseste energia ca sa faci ceea ce este nevoie, pentru a reusi. Este o perioada care te face mai increzator in fortele proprii. Exploatezi la maximum ocaziile care se ivesc in viata profesionala. Armele tale sunt diplomatia si hotararea.

 

Sanatate

Ajungi la sfarsitul unei perioade cu probleme din punct de vedere al sanatatii. Doar unii nativi se mai lupta cu dificultati de nutritie, acestia din urma fiind obligati sa-si supravegheze cu grija mesele. Un lucru de care ai absoluta nevoie este odihna. Mergi la inot, fa yoga sau gimnastica.

 

Bani

Se ivesc ocazii nesperate de a-ti vedea veniturile crescand considerabil. Succesul profesional se traduce printr-o marire de salariu care te entuziasmeaza. Nu tii cont de sfatul familiei si tinzi sa traiesti intr-un stil care-ti depaseste mijloacele financiare. Fii rezonabil si calculeaza-ti cheltuielile.

 

 

Varsator aprilieHoroscop pentru Varsator in aprilie 2008

 

Ai nevoie sa-ti reversi intreaga afectiune asupra persoanelor dragi. Risti insa sa le privezi de libertate, sufocandu-le cu sentimentele si emotiile tale. Trebuie sa-ti pastrezi obiectivitatea in privinta unora dintre apropiati.

 

Dragoste

Nu te mai simti pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita, iar de aici apar neintelegeri. Va fi nevoie de rabdare si efort ca sa iesi din aceasta situatie. Nu neglija preludiul amoros, cuplul vostru are nevoie de preliminarii rafinate si prelungite. In a doua parte a lunii sunt favorizate uniunile stabile si crearea unui camin intr-un sens traditional. Iti creste simtul responsabilitatii. Te simti in armonie cu tine insuti.

 

Profesie

Treci printr-o perioada favorabila constructiilor, domeniului imobiliar, a muncii care tine de cladirea unui viitor. Unii nativi simt adesea o mare insatisfactie la locul de munca. Stapaneste-ti actionile impulsive si nu renunta la tot intr-un moment de criza. La sfarsitul lunii apar oportunitati care iti dau o noua directie in cariera.

 

Sanatate

Inceputul lui aprilie aduce cu sine pericole in ceea ce priveste mentalul. Esti nervos, impulsiv, nerabdator. Suporti alergii, reumatisme articulare, inflamatii. Hidrateaza-te mai mult si supravegheaza-ti dieta. Ai tendinta de a lua cateva kilograme in plus.

 

Bani

In privinta banilor, trebuie sa eviti persoanele dubioase care iti fac tot felul de promisiuni, precum si jocurile de noroc. Dupa a doua jumatate a lunii aprilie, lucrurile incep sa intre in normal. Nu-ti permiti sa arunci cu banii, dar iti gestionezi corect bugetul si strangi treptat niste sume.


Pesti aprilieHoroscop pentru Pesti  in aprilie 2008

 

 

In aprilie ar fi cazul sa renunti la tentinta ta de a tergiversa totul. Daca ai nevoie de timp de gandire, fa-ti un calcul si stabileste niste criterii pro si contra. Odata luata decizia, treci la actiune, fara sa privesti in urma. Cei care au copii vor petrece mai mult cu acestia, deoarece cei mici necesita suportul si incurajarea parintilor.

 

Dragoste

Traiesti o perioada benefica relatiilor de cuplu. Noi iubiri se nasc si ai parte de intalniri interesante. In a doua parte a lunii situatia se schimba. Nu te lasa iluzionat in privinta partenerului de cuplu, atunci cand simti ca nu primesti suficient. Daca simti ca ai parte de prea mult egoism din partea lui, ia niste masuri.

 

Profesie

Proiectele la care lucrezi incep sa prinda contur. Lucrurile se misca greu atunci cand este vorba despre lucrari complexe. Iti pui bazele unei firme sau unei activitati care se va desfasura in urmatorii ani. Fii diplomat in relatiile profesionale, fa-ti aliante utile, obtine sprijinul unei persoane importante, caci astfel iti vei consolida pozitia. Cei care-si schimba meseria au toate sansele sa izbuteasca in noul domeniu ales.

 

Sanatate

Invata sa evadezi, petrece-ti timpul in aer liber si relaxeaza-te. Vei vedea ca putina odihna te va face sa fii mai eficient decat inainte. Incetineste-ti ritmul de viata, din cand in cand.

 

Bani
Uiti de o datorie sau de o factora neplatita. Poti cere o amanare. Iti repunga risipa cand vine vorba de bani. Din fericire, acestia intra in cont, iar tu stii sa faci economie.

 

 

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele tot anul, citeste predictiile pentru Horoscopul 2008.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Horoscop pentru a afla ce-ti rezerva astrele zi de zi.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea