Social

#politica #pnl #honorius prigoana #deputat pnl # fiu silviu prigoana

Honorius Prigoana, fiul lui Silviu Prigoana, s-a inscris in PNL

Honorius Prigoana, cel care a candidat din partea PDL, in 2010, la postul de deputat ramas liber dupa plecarea lui Bogdan Olteanu, s-a inscris in organizatia de Bucuresti a Partidului National Liberal.

"Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor Honorius Prigoana s-a inscris vineri, 31 august a.c., in Organizatia Municipala a PNL Bucuresti. Adeziunea a fost semnata de presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu. Honorius Prigoana va activa in cadrul organizatiei PNL a Sectorului 2", se arata intr-un comunicat.

Silviu Prigoana, tatal lui Honorius si totodata candidatul cu care PDL s-a prezentat la alegerile pentru Primaria Capitalei in iunie 2012, spune ca nu stia ca acesta s-a incris in PNL. Prigoana spune ca in cazul in care s-ar pune problema plecarii sale din PDL, ar face public acest lucru de la tribuna Parlamentului, scrie realitatea.net.

"Nu m-am inscris in PNL. Nu am cunostinta de inscrierea lui Honorius in PNL, sunt plecat din tara", a declarat Silviu Prigoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea