Social

#vaccinuri #homosexualitate #vaccinuuri obligatorii

Homosexualitatea, provocata de vaccinurile obligatorii

Cercetatorul italian Gian Paolo Vanolo, in varsta de 70 de ani, adept al medicinei naturiste, sustine ca homosexualitatea este un efect al vaccinurilor obligatorii.

Omul de stiinta afirma ca, prin intermediul vaccinurilor, in organismul omenilor sunt introduse substante care pot da tulburari de pesonalitate. Gian Paolo Vanolo sustine de asemenea, ca homosexualitatea este o boala.

"Homosexualitatea este o boala, ceva ce nu respecta ordinea vietii. Una dintre cauzele din spatele homosexualitatii este reprezentata de vaccinuri, care ne dau peste cap mintea si spiritul. Dovada sta cresterea masiva a numarului de homosexuali de cand au fost implementate vaccinarile obligatorii", a declarat Gian Paolo Vanolo.

Gian Paolo Vanoli avertizeaza totodata ca numarul persoanele homosexuale ar putea creste alarmant, doarece tot mai multi homosexuali au copii biologici, iar in ADN-ul transmis de acestia se regaseste boala homosexualitatii.

Sursa foto: vice.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea