Social

Homosexualii i-au stirnit pe preoti

Travestitii au luat tramvaiul 21, ca sa afle lumea ca exista. Raspunsul Bisericii: Stim ca exista! Dar nu vrem sa ne-o spuna in gura mare!.

Hopa, hopa, sa intram in Europa!, si-a facut intrarea, cu surle si trimbite, o ceata de domni la minijupe si impopotonati cu pene, in statia de tramvai de la Sfintu Gheorghe. Uite-le c-au venit, minca-le-ar tata pe ele!, a izbucnit, emotionat de parca Elton John se pogorise linga Unirea, un gay decent, venit sa asiste.

Nu dorim sa facem rau nimanui! Atit timp cit nu agresam pe nimeni, nu vad care-i problema, explica domnul Daiana, inalt cit usa, proaspat barbierit si cu niste picioare de atlet, oamenilor care s-au dat mai incolo.

In orice zi, eu sint barbat

Vi se pare ca indraznim prea mult?, il intreaba Naomi, un mic travestit, pe un batrin din tramvai, care priveste, la eschiva, pe geam. Fiecare cum se simte bine! Daca asa va simtiti voi bine..., spune tolerant omul, in timp ce primeste un set de prezervative si o revista pentru gay. De fericire ca a dat de un european adevarat, Naomi il pupa. Luat la intrebari despre ce e ala un travestit, omul da cu bita-n balta: O femeie care vrea sa se faca barbat.

Uite, in orice zi, eu sint barbat! Dar citeva ore pe zi ma imbrac in femeie, pentru ca sint actor si cint intr-o trupa de travestiti, il educa blind travestitul poreclit Oana Sirbu , din cauza perucii cu aspect de liceanca. De altfel, cam toti travestitii din tramvai au talente vocale. Durduliul care o imita pe Cornelia Catanga da glas la o populara, dar stie si manele de Guta, altul stie dance.

Dreptul de a fi lasati in pace

Pe Calea Mosilor, travestitii se dau jos, paziti strajnic de jandarmii si bodyguarzii proprii, care i-au supravegheat vultureste tot drumul. Se pupa si se felicita, fericiti ca le-a reusit mica isprava de a iesi in public. Din toate drepturile pe care le cer si de care se pling ca nu li se acorda in Romania, traves-titul Catanga e in stare sa enunte unul fundamental:

Nu cerem decit dreptul de a fi lasati in pace! Doar nu iesim pe strada sa facem sex!. Bravo, fa!, ii striga o femeie de pe margine, care se uita de parca ingerii apocalipsei au venit in vizita pe Pamint.

biserica spune nu

Patriarhia Romana si-a facut publica pozitia fata de marsul minoritatilor sexuale, care va avea loc simbata. Patriarhia Romana a luat act cu ingrijorare de organizarea la Bucuresti a paradei minoritatilor sexuale. Biserica Ortodoxa Romana dezaproba categoric o astfel de manifestare, a spus episcopul Ciprian Cimpineanul.

Nu-i condamnam pe oamenii acestia, ci pacatul lor! Stim ca exista! Dar nu vrem sa ne-o spuna in gura mare. Da, intelegere si toleranta fata de ceilalti, dar sa nu uitam ca si Iisus a luat biciul si i-a lovit pe cei din Templu, a mai spus episcopul, care a indemnat insistent insa la calm si la evitarea incidentelor.

Becali vrea referendum pe banii lui

Prezenti la conferinta de presa a Patriarhiei au fost si citiva reprezentanti ai celor 22 de asociatii crestine sau conservatoare care au semnat, saptamina aceasta, un memoriu antihomosexuali. Ei si-au exprimat, mult mai nuantat si, pe alocuri, catastrofic dezaprobarea fata de manifestarile publice ale homosexualilor din Romania.

Venit ca simplu spectator la intrunire, Gigi Becali nu a mai rabdat calmul fetelor bisericesti si a intervenit: Scopul lor este, de fapt, sa se voteze legea casatoriilor homosexuale. Eu zic ca Biserica sa propuna un referendum, il platesc eu pe banii mei, cit o fi, trei-cinci milioane!

Daca romanii vor spune «nu» homosexualilor, atunci aceste manifestatii nu-si vor mai avea rostul si homosexualii vor pleca de la noi din tara, o sa vedeti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea