Social

#protete #sebastian stan #sustinere #hollywood #romani

Hollywood, alaturi de romani! Un actor celebru sustine protestele din Romania

Un actor celebru de la Hollywood sustine protestele din Romania. Actorul de origine romana, care a jucat in pelicula "Captain America: Civil War" este alaturi de protestatari si ii sustine.

 

Actorul a postat pe contul de Instagram o fotografie cu imagini din Piata Victoriei. In dreptul acesteie actorul a scris: "Romania, in acest moment. Aici m-am nascut eu."

 

 

Mesajul a fost primit cu bucurie de fanii sai, care i-au raspuns la postare in scurt timp: "Respect", "Rugaciunile mele se indreapta spre Romania" sau "Ma bucur ca ai postat aceea fotografie si nu ai uitat de unde ai plecat. Bravo!".

 

Nascut in 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine romanǎ. El a parasit Romania la varsta de opt ani, alaturi de mama sa, de profesie pianista, pentru a se muta la Viena si ulterior la New York. In timpul scolii a jucat in filme precum "Harvey", "Cyrano de Bergerac", "Little Shop of Horrors", "Over Here" si "West Side Story". A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitatii Rutgers, dar si la Shakespeare's Globe Theatre din Londra, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea