Social

Hipermarketul Cora, amenintat cu bomba de un puscarias

Magazinele Cora din Bucuresti au fost ieri tinta unei amenintari cu bomba. La ora 14.48, un barbat a sunat la 112, a anuntat scurt ca “e o bomba in Cora”, dupa care a inchis.

Ca de obicei in asemenea cazuri, Politia este nevoita sa faca verificari indiferent de gradul de credibilitate al amenintarii, asa ca echipe de pirotehnisti s-au deplasat la magazinele Cora din Pantelimon si Lujerului. Nu s-a ajuns insa la evacuarea celor doua hipermarketuri , intrucat specialistii STS-ului au identificat rapid sursa apelului: unul din telefoanele de la Penitenciarul Rahova.

Ieri dupa-amiaza, autorul apelului fusese deja identificat. Detinutul M.D., de 22 de ani, care ispasea o pedeapsa de patru ani pentru talharie, a profitat de faptul ca regimul semideschis de detentie ii permitea accesul la cabina telefonica situata in cadrul sectiei de detinere si a sunat la 112. Anchetatorii nu stabilisera inca motivul pentru care tanarul a comis acest gest, dar cert este ca in octombrie acesta ar fi urmat sa apara in fata comisiei pentru eliberare conditionata .

Cum apelurile de amenintare cu bomba intra sub incidenta Codului Penal, este foarte probabil ca prin acest apel detinutul sa-si fi prelungit considerabil sederea la Rahova.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea