Social

#hillary clinton juramant #amanare clinton rice

Hillary Clinton, impiedicata sa devina secretar de stat?

Senatorul republican John Cornyn a anuntat ca ar putea determina o amanare a confirmarii lui Hillary Clinton in functia de secretar de stat , daca problemele pe care le vede acesta in legatura cu donatiile catre fundatia sotului ei nu sunt rezolvate.

"Senatorul Cornyn este un sustinator ferm al transparentei si a luptat pentru aceasta in toata cariera sa. Senatorul ia in considerare toate optiunile", a declarat purtatorul sau de cuvant pentru Reuters, cand a fost intrebat daca ar putea bloca numirea lui Clinton.

Congresmenii democrati spera ca membrii principali ai administratiei si principalii consilieri ai lui Obama sa fie confirmati in functii in termen de cateva de ore dupa depunerea juramantului de catre noul presedinte, marti la ora 19, ora Romaniei. Insa obiectiile pe care le are Cornyn ar putea amana confirmarea lui Clinton in functia de secretar de stat cu o zi sau doua.

Cornyn i-a trimis vineri o scrisoare lui Clinton in care si-a reiterat convingerea ca fundatia condusa de sotul ei, fostul presedinte Bill Clinton , ar trebui sa refuze donatiile din surse externe in timpul mandatului ei la Departamentul de Stat .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea