Social

Henrik Larsson vrea sa renunte la fotbal pentru a se dedica golfului

Golgeterul echipei scotiene Celtic Glasgow , suedezul Henrik Larsson, a declarat ca ar putea renunta la fotbal dupa incheiera acestui sezon si ar putea reveni in tara sa pentru a se dedica... golfului, informeaza agentia EFE.

Larsson, 32 de ani, a precizat, intr -un interviu acordat ziarului "Aftonbladet" ca se simte "satult" de zvonurile privind viitorul sau dupa incheierea contractului cu Celtic, care expira la finalul acestui sezon. "Nu stiu sigur unde voi merge. As putea pleca acasa, deoarece simt ca am jucat suficient fotbal, iar familia mea are nevoie de stabilitate", a precizat Larsson, jucator cu o popularitate foarte mare in Suedia.

Printre planurile lui Larsson se numara si construirea unui teren de golf , in asociere cu prietenul sau Peter Forsberg, fost jucator de hochei pe gheata. Daca acest "vis" se va materializa, Larsson ar putea rata turneul final al Campionatului European din Portugalia, adauga EFE.

Henrik Larsson se afla la al cincilea sau sezon sub tricolul lui Celtic, echipa pentru care a inscris peste 100 de goluri in Liga scotiana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea