Social

#sindromul progeria #Hayley Okines a murit #Hayley Okines #Progeria

Hayley Okines , copila de 17 ani captiva intr-un trup de 104 ani, a murit!

Hayley Okines, o tanara de 17 ani, care a socat pe toata lumea cu poveste ei, a murit joi seara, potrivit "The Mirror". 

Tanara suferea de sindromul progeria, o boala care a facut-o sa imbatraneasca prematur. Astfel, desi ea avea doar 17 ani, corpul sau arata ca unul de al uneia de 104 ani. Medicii le spusesera parintilor ca micuta va trai pana la maximum 13 ani. Ei bine, Hayley a luptat cu boala si a reusit sa traiasca pana la 17 ani. 

La 14 ani, ea si-a scris autobiografia, ajutata de mama ei. In carte, micuta a povestit despre toate trairile, dar si pasiunile sale. Cartea s-a vandut in lumea intreaga si a induiosat o lume intreaga. 

"Mama spune ca sunt una la opt milioane din cauza bolii de care sufar. Eu simt ca am un plan pentru viitor. Cred ca poate ma voi casatori atunci cand voi creste mai mare. Dar mama spune ca alesul trebuie sa fie unul special care sa vada dincolo de boala mea", spunea atunci copila.

La 17 ani, Hayley era deja mai batrana decat bunicii sai, iar inainte sa moara si-a facut o lista cu ultimele sale dorinte. 

"Ia-ti o pisica din rasa Munchkin, pe care probabil o vei numi Munchkin", "Intalneste-te cu 'Five Seconds of Summer' (o formatie - n. red.),"spune-le ca sunt idioti, apoi imbratiseaza-i pentru totdeauna", "intalneste-te cu o testoasa" erau cateva din planurile de viitor ale fetitei.

Joi noaptea, mama sa a anuntat ca fetita a murit la casa parintilor ei din Bexhill, East Sussex, dupa ce fusese tratata de penumonie. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea