Social

Hatton, acuzat ca pierde din cauza stilului de viata necontrolat

Cu mai putin de o saptamana inaintea meciului dintre Ricky Hatton si Juan Lazcano, batalia declaratiilor a inceput. Antrenorul pugilistului originar din Mexic a lansat un atac dur asupra adversarului din Manchester, declarand ca Hatton este un boxer „ doborat de propriul stil de viata”.

Ronnie Shields nu s-a putut abtine sa nu il critice pe „Asasin”. Totul a plecat, binenteles, de la ultima confruntare pierduta in fata lui Floyd Mayweather. Hatton s-a declarat nemultumit atunci de usoara diferenta la cantar dintre el si adversarul american, punand esecul pe seama acestei probleme.

Dar Shields este de alta parere. Antrenorul lui Juan Lazcano a declarat ca Hatton s-a doborat singur, in lupta sa cu mancarea de la fast-food si cu paharele de alcool. „Ricky trebuie sa demonstreze ca inca mai poate lupta, dupa ce a fost facut KO de Mayweather. Cred ca stilul sau de viata si-a spus cuvantul in cele din urma. Floyd este un boxer care castiga la puncte, nu prin lovitura decisiva. Cand l-a trimis la podea pe Hatton, a facut-o nu datorita pumnilor sai puternici, doar a profitat de picajul liber al englezului”, a sunat atacul lui Shields.

Antrenorul si-a laudat apoi elevul, despre care a spus ca „este un veteran al boxului, unul dintre cei mai buni pugilisti din lume”. Insa Juan Lazcano a abordat o serie de declaratii mult mai pasnice, poate in intentia de a-si „adormi” adversarul. „Jos palaria in fata lui Ricky. Sa revii in ring atat de repede, mai ales dupa ce ai fost invins de Mayweather, este un lucru mare. El nu este un luptator ca oricare altul, a demonstrat ca are «cojones» prin ceea ce face”, a incheiat pugilistul de origine mexicana.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea