Social

Hasotti vrea si el lamuriri

Vicepresedintele PNL Puiu apreciaza intr-o declaratie transmisa ieri ca, daca procurorul general era cu adevarat deranjat de telefonul premierului Tariceanu, trebuia sa isi fi dat pe loc demisia si sa spuna public ca nu este lasat sa-si faca treaba. Hasotti considera ca, daca nu a spus nimic timp de sase luni despre telefonul pe care l-a primit de la Tariceanu, procurorul general a fost convins ca este normal ca seful guvernului sa se intereseze de acuzatiile care i se aduc reprezentantului celei mai puternice firme romanesti.

"Cred ca daca era cu adevarat deranjat si ar fi considerat gestul primului ministru drept imixtiune politica, Ilie Botos trebuia sa-si fi dat pe loc demisia si sa spuna public ca nu este lasat sa-si faca treaba", se arata in declaratie. Hasotti se intreaba si daca asupra presedintelui CSM, Dan Lupascu, exista anumite presiuni, deoarece este considerata "surprinzatoare" implicarea sa inopinata in dezbaterea publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea