Social

Harta negocierilor dintre partide arata o tendinta de izolare a PD-L

Harta politica a tarii arata altfel decat indica rezultatele oficiale, pentru ca intervin ca de fiecare data, negocierile dintre partide . In ultimele zile s-a observat, in urma discutiilor dintre liderii de partide, o tendinta de izolare a Partidului Democrat-Liberal.

In unele judete , liderii locali ai PSD si PNL si-au dat deja mana pentru a-si asigura majoritatea. Este vorba despre Timis, Botosani, Maramures si Bistrita-Nasaud.

In alte judete in schimb, negocierile dintre social-democrati si liberali sunt in desfasurare. Este cazul Vasluiului, al Bihorului si al Prahovei.

Exista insa si judete in care Alianta DA are sanse sa renasca. In Buzau, Bacau si Vrancea s-a si intamplat asta. De pe harta politica a Romaniei nu lipsesc nici aliantele dintre PSD si PD-L , care au ca scop neutralizarea candidatului liberal in turul II. Este cazul judetului Braila.

Liniste a fost doar in judetele in care un singur partid a castigat pe toata linia. Vorbim aici de PD-L la Cluj, Arad si Suceava sau de PNL in Arad.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea