Social

Haos pe strazile din Capitala

Claxoane, injuraturi si scartait de roti la plecarea de la semafor - pe scurt, haos astazi in Capitala. Odata cu terminarea Summit-ului NATO, Bucurestiul a revenit “la normal”, adica a devenit un haos rutier. Pe mai multe artere bucurestene se circula cu dificultate din cauza semafoarelor defecte, a acumularilor de apa de pe carosabil, dar si a numarului mare de masini scoase pe strada de soferii care au vrut sa mearga la serviciu cu masina.

Politistii de la Rutiera au declarat astazi pentru MEDIAFAX ca se circula cu dificultate pe soseaua Colentina (sensul dinspre Obor spre Voluntari), pe soseaua Fundeni (in ambele sensuri) pe soseaua Pantelimon , soseaua Morarilor, bulevardul Basarabia, bulevardul Unirii, strada Virtutii (pe sensul dinspre pasajul lujerului spre Crangasi), in zona Pietei Eroii Revolutiei dar si pe strada Oltenitei si in zona Pietei Sudului.

Politistii spun ca una dintre cauzele traficului dificil este si numarul mare de semafoare defecte in special in zona arterelor mari. Astfel, semafoare defecte au fost semnalate la intersectia strazilor Delea Veche cu Calea Calarasilor, Delea Veche cu Matei Basarab, zona podul Abator, la intesectia strazilor Lizeanu cu Stefan cel Mare, la intersectia strazilor soaseaua Pantelimon cu soseaua Morarilor, la intersectia soseaua Iancului cu soseaua Pantelimon si in zona podului Izvor.

O alta cauza ar putea fi si lipsa politistilor de pe traseu, care pe timpul Summit-ului fusesera detasati din provincie. Astfel, odata cu terminarea evenimentului, acestia au trebuit sa revina la locurile lor de munca. Numarul politistilor care dirijeaza circulatia rutiera in Bucuresti a fost suplimentat astazi dupa ce dimineata au fost semnalate probleme in trafic in majoritatea zonelor din Capitala, astfel ca Politia Rutiera spera la o fluidizare a traficului in aceasta dupa amiaza.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea