Social

#spiru haret #facultate drept #examene #sistem informatic

Haos la examene: Studentii au lesinat la Facultatea de Drept

Din cauza unor probleme la sistemul informatic , studentii Facultatii de drept din cadrul Universitatii Spiru Haret din Capitala au asteptat chiar si sase ore ca sa intre in salile de examinare la sesiunea din aceasta iarna.

La respectiva unitate de invatamant, examenele se desfasoara intr-un mod cat se poate de modern - un program informatic selecteaza o grila de intrebari pentru fiecare dintre cei examinati , iar acestia raspund prin intermediul computerului, informeaza Pro TV.

De aceasta data insa, sistemul a functionat doar pe cateva din cele aproximativ 100 de calculatoare iar desfasurarea examenului a fost total haotica. In aglomeratia creata, mai multor persoane li s-a facut rau, iar doua chiar au lesinat, in conditiile in care oamenii care asigura ordinea in facultate au folosit spray -ul paralizant pentru a-i calma pe cei nemultumiti de situatia creata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea