Social

#miting #protest #haos #lupte de strada # revolutie 2012 #traian băsescu

Haos in Bucuresti - protestele au degenerat in lupte de strada

Mitingurile pro-Arafat, care s-au transformat, ulterior, in proteste la adresa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului Boc au degenerat, si duminica seara, in adevarate lupte de strada intre demonstranti si fortele de ordine.

Peste 2.000 de persoane s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala. Mitingul a fost pasnic, pana in momentul in care un grup de huligani a inceput sa arunce inspre jandarmi cu sticle incendiare, cosuri de gunoi si pietre.

Doi jurnalisti au fost cuprinsi de flacari si mai multe persoane au fost grav ranite in ploaia de pietre si fumigene. Violentele au continuat in Piata Unirii . Huliganii au incendiat masini, chioscuri de ziare si cauciucuri .

Agitatorii au jefuit mai multe magazine din centru si au vandalizat mobilierul stradal. Totodata, protestatarii au aruncat cu garduri, caramizi si sticle. Jandarmii au reusit sa ii disperseze abia dupa miezul noptii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea