Social

#atentate paris #teroristi #atentate teroriste #atentat Hanovra #atentat germania

Hanovra, atentat terorist similar celui din Paris!

Marti seara, in Germania se putea repeta tragedia care a avut loc in Franta la sfarsitul saptamanii trecute! Stadionul din Hanovra si o sala de concerte din apropiere au fost evacuate de urgenta. Autoritatile germane au reusit sa impiedice la timp planul teroristilor!

Meciul amical dintre reprezentativele Germaniei si Olandei a fost anulat, marti seara, din “motive de securitate”, dupa ce autoritatile au primit un mesaj care semnala prezenta unui dispozitiv exploziv, mai precis o valiza goala.

Cancelarul german, Angela Merkel, si vicecancelarul Sigmar Gabriel se aflau pe stadion, dar au fost evacuati in siguranta.

“Spectatorilor li s-a cerut sa paraseasca stadionul rapid, insa fara sa intre in panica. in momentul anularii, echipa nationala a Germaniei era in drum spre stadion, insa a facut cale intoarsa”, se arata pe site-ul Federatiei Germane de Fotbal (DFB).

Totodata, seful politiei din Hanovra a declarat pentru BBC ca “erau planuite un fel de explozii”.

Potrivit unor oficiali ai politiei, citati de Digi24, fortele de politie au gasit material explozibil si intr-o ambulanta parcata in apropierea HDI Arena. Mai mult, se presupune ca tentativa din Hanovra are legatura cu atacurile de vineri, din Paris, in urma carora 139 de persoane au murit si aproximativ 350 au fost ranite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea