Social

#olimpiada #tenis #hanescu

Hanescu vrea o medalie olimpica

Dupa ce a cucerit doua trofee in doar sapte zile, unul la simplu si altul la dublu, Victor Hanescu vrea sa dea lovitura la Beijing. Singurul nostru tenismen care ne reprezinta la Olimpiada vrea sa se intoarca acasa cu o medalie .

„Saptamana asta m-am antrenat pe ciment la Centrul National pentru Tenis, iar duminica seara plec in China. Vin dupa mai multe turnee pe zgura si la inceput nu a fost usor sa ma acomodez cu suprafata dura, dar treptat imi intru in mana. Fac cam doua antrenamente pe zi si uneori mai intercalez si o sedinta la sala de forta. E obositor, dar vreau sa fiu pregatit suta la suta”, a declarat Hanescu pentru cotidianul Click.

Inalt de aproape doi metri, sportivul nostru vrea sa devina urias si la figurat, facand o figura frumoasa la Jocuri: „Vreau sa trec cat mai multe tururi, deci as vrea sa pic cu adversari mai facili in primele runde. Trebuie sa am insa si ceva noroc, pentru ca la Beijing va fi prezenta toata elita tenisului mondial. Va fi greu sa ma intorc cu o medalie, dar orice este posibil. Teoretic, faptul ca se joaca pe suprafata rapida e un impediment pentru mine. Sa nu uitam insa ca acum patru ani la Atena s-a impus Massu, un jucator specialist pe zgura. E o competitie aparte si orice e posibil. Va fi o mandrie imensa si o bucurie incredibila pentru mine sa obtin o medalie pentru Romania”.

In lupta pentru medalia de aur, uriasul de 1.98 metri il vede favorit pe Rafa Nadal, neconsiderandu-l pe Federer destul de bun pentru a-i face fata teribilului spaniol. „Nadal este in mare forma si la ora actuala poate bate pe oricine, dar in calcule mai intra si Djokovic care se descurca bine pe ciment. Pe Federer nu il vad insa invingator la Beijing”, a mai tinut sa precizeze Victor Hanescu.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea