Social

#hamas #atac liban #lansare rachete

Hamas sustine ca nu a lansat rachete din Liban

Forta ONU in Liban, FINUL, se afla joi in "stare de alerta sporita", dupa o serie de tiruri de rachete lansate din sudul Libanului asupra teritoriului israelian, pentru care este suspectat Hamas, desi un purtator de cuvant al miscarii islamiste a negat acuzatia.

Patru rachete de tip Katiusa au fost lansate joi dimineata din Liban asupra sectorului vestic al Galileei, in apropiere de orasul Nahariya si a kibutului Kabri, provocand ranirea a cinci persoane, informeaza AFP.

Un purtator de cuvant al miscarii siite libaneze Hezbollah a declarat ca nu are "nicio informatie pentru moment ". Deocamdata nu se stie cine a tras rachetele. Oficiali militari israelieni, citati de AFP, au declarat ca acestea ar fi putut fi lansate de grupari palestiniene, in replica la ofensiva din Fasia Gaza.

Insa un purtator de cuvant al Hamas din Liban a declarat ca miscarea islamista nu este responsabila pentru aceste tiruri. "Nu putem acuza nicio factiune palestiniana si nu stim cine a lansat rachetele", a declarat Raafat Morras, purtator de cuvant la Beirtu al Hamas. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea