Social

#gadgeturi #bagaj de mana avion # cost bagaj de mana # haina scottevest

Haina inteligenta care te scapa de costul bagajelor de mana pentru avion

Probabil ca te-ai regasit cel putin o data in situatia de a gandi si regandi bagajele pentru calatoria cu avionul, pentru a nu depasi limita de greutate admisa! Un brand american de haine a inventat jachetele high-tech, care nu tin doar de cald, ci se transforma in bagaje pentru avion, ajutandu-te sa iei cu tine tot ce ai nevoie si sa scapi de grija costurilor suplimentare!

Jachetele high-tech de la Scottevest sunt prevazute pe interior cu zeci de buzunare special create pentru depozitarea numeroaselor lucruri esentiale in calatoria cu avionul: telefoane mobile, iPod, ochelari de soare, tableta, aparat foto, pixuri, ghid de calatorie, reviste, chei, ruj, carduri, acte, guma de mestecat etc.

Designul jachetelor a fost gandit inteligent, pe baza unui sisteme inovatoare de management al greutatii si al pozitionarii buzunarelor, astfel incat cei care le poarta sa se simta confortabil in ele.

"Bagajele umane" se comercializeaza in doua variante: trenciuri pentru femei si veste pentru barbati. Trenciul pentru femei este prevazut cu 18 buzunare si se gaseste pe piata in sapte culori. Pretul unei astfel de jachete este de 90 de euro. Vesta high-tech pentru barbati are 42 de buzunare si costa 85 de euro.



Foto: Dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea