Social

#trompi #trompi.ro #sanius #saniute #sanie trompi #sanie copii

Hai la sanius! Descopera saniuta perfecta pentru copilul tau in magazinul Trompi.ro!

ADVERTORIAL

Iarna se apropie cu pasi repezi, astfel ca acum este perioada potrivita pentru a verifica atent jucariile de sezon de care dispune copilasul tau. Cauti saniute, boburi sau planse de derdelus pentru cel mic? Afla ca le vei regasi pe toate in oferta generoasa a magazinului online Trompi.ro!

Magazinul online Trompi.ro se poate dovedi aliatul tau de nadejde, daca in aceasta perioada cercetezi piata in cautare de produse pe care copilasul tau le poate folosi la joaca pe timp de iarna. Astfel, Trompi.ro iti propune o gama variata, ce numara peste 100 de produse, de saniute copii, boburi, saniute copii 3 ani, saniute pentru bebelusi, planse de derdelus si saniute cu spatar, realizate din materiale diferite (lemn, aluminiu, plastic).

Articolele de iarna din oferta Trompi.ro sunt disponibile la preturi competitive si propun un raport calitate - pret foarte bun. Totodata, magazinul online iti pune la dispozitie zi de zi produse aflate la promotie si, mai mult decat atat, iti ofera sansa de a face cumparaturi in permanenta sub pretul pietii. Cumparaturile ieftine sunt posibile gratie unui discount de 2% acordat clientilor interesati sa achizitioneze produse prin plasarea unor comenzi online.


Saniute pentru copii, cadoul ideal de sarbatori la un click distanta!

Intrucat sarbatorile de iarna sunt tot mai aproape, poti profita de ocazie pentru a-i face un cadou special copilului tau sub forma unei saniute, a unui bob ori a unei placi pentru derdelus! Nu este nevoie sa investesti o suma fabuloasa in darul de Craciun pentru copilul tau: magazinul Trompi.ro te asteapta cu promotii variate la saniute copii!

Poti gasi, asadar, saniute pentru cei mici cu un discount de pana la 11%, la care se adauga reducerea de 2% pentru fiecare comanda online plasata!

Cauti saniute copii la preturi imbatabile? In magazinul Trompi.ro gasesti cel putin 10 produse al caror pret este mai mic de 50 lei!

 

Saniute pentru copiii de 3 ani, siguranta si confort intr-un singur produs

O saniuta pentru prichindelul tau de 3 ani trebuie sa reuneasca minim doua atribute: sa fie sigura si, totodata, confortabila. Trompi.ro vine si in intampinarea acestei nevoi si iti propune saniute copii 3 ani, adaptate necesitatilor acestei grupe de varsta. Saniutele sunt confortabile, confectionate din materiale sigure si, in plus, pot fi achizitionate si cu discounturi de pana la 11%!


Despre magazinul Trompi.ro

Trompi.ro este un magazin online nou pe piata din Romania, ce comercializeaza produse de calitate, ale unor branduri renumite, destinate micutilor cu varste cuprinse intre 0 si 10 ani. Trompi.ro se remarca prin servicii de calitate si o oferta bogata si variata de produse la preturi accesibile.

Magazinul Trompi.ro iti propune un serviciu suport client - vanzari si consultant online de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, livrarea produselor in cel mai scurt timp (12-24 ore), aceasta fiind gratuita in Bucuresti. Totodata, Trompi.ro iti pune la dispozitie si produse cu un raport pret - calitate excelent - in oferta magazinului vei gasi saniute si la pretul de doar 11 lei!

Nu in ultimul rand, Trompi.ro iti propune cea mai sigura si eficienta metoda de plata: la livrarea produselor. Nu esti multumit? Afla ca, in termen de 10 zile, poti returna produsele achizitionate si iti vei primi garantat banii inapoi.

Foto: trompi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea