Social

Hagi vrea sa plece!

Managerul de la Poli nu isi mai face planuri de viitor la Timisoara.





Gheorghe Hagi a anuntat ca e decis sa-si cantareasca mai bine viitorul sau la Poli, urmand ca la finalul acestui campionat sa se decida daca va continua, sau nu, munca inceputa la Timisoara.

Pentru prima data, managerul Gica Hagi nu a mai invocat venirea sa pentru un proiect pe teremen mediu si lung, singura sa dorinta fiind aceea de a duce la bun sfarsit cele trei meciuri care au mai ramas.

"In momentul de fata, nu vorbesc nimic despre viitor. Sunt cu prezentul. De acum pana la vara. Nu e un moment in care eu trebuie sa vorbesc de viitorul meu. In momentul de fata ma concentrez la ultimele trei meciuri, dupa aceea vom vedea. Exista foarte multe speculatii. Nici nu le opresc, nici nu vreau sa le intretin sau sa le fac si mai mari. Am luat aceasta decizie de a termina aceste trei etape, sa ma concentrez asupra acestor meciuri. Din vara vom vedea. Cu toate ca am contract cu Poli inca doi ani, o sa analizez foarte bine", a spus Gica Hagi.

Tehnicianul echipei timisorene afirma ca la finalul campionatului isi va face o evaluare personala, dupa care va lua o decizie. "Asa cum suntem cu totii la evaluare si eu o sa-mi fac o evaluare personala. Dupa care voi lua o decizie. Deciziile personale o sa le iau eu. Bune, rele, le iau eu. Asta sa fie clar", mai spune Hagi.

Nu mai vorbeste despre viitor

Vazand numeroasele zvonuri care circula in presa, in ultima vreme, "regele" nu a exclus nici posibilitatea sa fie nevoit sa plece, chiar dupa meciul cu Otelul.

"Este pentru prima data cand nu mai vreau sa vorbesc despre viitor. Ma gandesc doar la cele trei etape care urmeaza. Sau poate nici nu vor mai fi trei etape. Poate va mai fi doar o etapa. Voi stiti mai bine. La cate aud nu ar fi o surpriza. Vom vedea ce va fi la momentul potrivit. Oricum, sunt foarte multe speculatii si eu vreau sa ma concentrez doar pe finalul de campionat", a mai declarat "regele".

Gica Hagi nu poate uita cu usurinta nici tratamentul la care a fost supus chiar la el acasa, de suporterii constanteni . "E o mizerie la care e greu sa ai cuvinte. E vorba de jigniri , insulte aduse unui mare sportiv.

Este o ofensa adusa marilor sportivi care au muncit, nu pe vorbe si interese. Spectatorul e liber sa spuna orice, dar sa nu jigneasca. Mai ales cand e vorba de sportivi. Imi pare rau ca s-a intamplat la mine acasa si nu s-a facut nimic sa se opreasca. Asta e, am venit acasa, am spus ca o sa suport orice. Insa totul are o limita", a spus Gica Hagi.

Regele, deranjat de polemici

Referitor la discutiile pe care le-a avut cu Ion Craciunescu si cei trei capitani de echipa, managerul spune ca au fost normale pentru o echipa, iar boicotarea meciului cu Otelul de catre jucatoi a fost o pura inventie.

"Au avut o problema si am discutat. A fost ceva intern, dar pentru mine sunt lucruri normale. Fac parte din viata unei echipe. Nu se punea niciodata problema sa nu intre pe teren sambata. Se continua cu aceasta polemica inventata. A fost o discutie si doar atat.

Sunt probleme peste tot in lume cu salariile, dar se pot rezolva", a mai afirmat Hagi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea