Social

Hagi si-a facut valiza!

Presa turca sustine ca antrenorul roman va parasi Galata , care a ratat titlul in fata rivalilor de la Fenerbahce . Mai mult, echipa Regelui risca sa piarda calificarea in Liga Campionilor, Trabzon ocupind pozitia secunda in campionat turc.

InfrIngerea suferita in derby-ul cu Fenerbahce l-a pus intr-o situatie delicata pe Gica Hagi , romanul aflindu-se in pragul demiterii de pe banca lui Galatasaray , cu toate ca, doar cu o zi inaintea intilnirii decisive, presedintele Ozhan Canaydin si-a manifestat spirijinul pentru antrenorul leilor indiferent daca va lua sau nu titlul. Mai mult, eventuala despartire ar avea loc la numai zece zile de la cucerirea Cupei Turciei, chiar in fata lui Fenerbahce, umilita atunci de Galatasaray cu 5-1. Cu toate acestea, presa turca sustine ca zilele lui Hagi la cirma leilor sint numarate. Hagi si-a facut valiza!, a titrat Vatan, inaintind si lista posibililor inlocuitori: Saffet Susici si Co Adriaanse. Cotidianul turc sustine insa ca Hagi va fi cel care va demisiona, el urmind sa renunte la cei 800.000 de dolari care reprezinta salariul lui in sezonul urmator. Pe de alta parte, Milliyet si Star au precizat ca antrenorul roman va fi demis, decizie luata de baskanii leilor dupa o sedinta a Consiliului de conducere, dar lista cu tehnicienii vizati de oficialii Cim Bom arata altfel: Raynald Denoueix, Phillippe Troussier, Roger Lemerre si Jean Tigana.
Ucenicul Hagi, prins in cursa

Dupa derby-ul cistigat de Fenerbahce la limita, scor 1-0, Gica Hagi si Christoph Daum au schimbat rolurile, germanul fiind laudat de jurnalisti si romanul acuzat, invers decit la finala Cupei. Mesterul Daum l-a prins in cursa pe ucenicul Hagi. Timp de 90 de minute i-a dat o lectie de antrenorat, a scris Sabah, in timp ce Milliyet a notat: Un rezultat la care ne asteptam. Oricum, era de neconceput ca Galatasaray, o echipa care nu a crezut deloc in titlu de la inceputul sezonului, sa invinga. ...Este datoria de onoare a lui Hagi sa felicite echipa Fenerbahce, dupa ce, in timpul derby-ului, i-a schimbat pe Necati si Ribery, iar apoi, ca intr-o bataie de joc, l-a introdus in joc pe Arif.
Incidente cu suporteri

Ca de obicei, inaintea derby-ului si dupa terminarea lui s-au inregistrat incidente intre suporteri . Astfel, in drumul spre stadion, parcurs cu vaporul, fanii Galatei au aprins torte si au scandat pentru ca, odata reveniti pe pamint, sa devasteze magazinele patronate de apropiati ai rivalei. De asemenea, intre suporterii celor doua echipe au avut loc incidente si in partea europeana a orasului Istanbul, la punctul de pornire a vapoarelor spre cartierul Kadikoy. Cum Fenerbahce a cistigat, teoretic si practic, titlul in Turcia, suporterii galben-albastrilor au sarbatorit evenimentul in stilul traditional. Petrecerea lor s-a lasat insa cu victime, sapte persoane, intre care doi copii, fiind ranite cu focuri de arma sau cu arme albe in timpul manifestatiilor de bucurie ale suporterilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea